Koord & Touw

Bakkerstouw, macramé touw of koord als fournituur?

Vivant levert een breed assortiment van koorden en touw voor verschillende sectoren. Onze koorden zijn geschikt voor diverse toepassingen zoals verpakken, vlechten, binden en macramé. Denk bijvoorbeeld aan afbindkoord voor bloemisten. Bakkerstouw voor kookwinkels, geschikt voor een vintage look van uw lekkernijen. Maar ook aan dun gedraaid satijnen koord voor het luxueus verpakken van uw cosmeticaproducten of als additie aan kleding.

Verpakkingskoorden en decoratief touw

Met de koorden uit deze collectie maakt u elke verpakking verrassend. Zoekt u naar een handgemaakt uiterlijk van uw verpakking? Denk dan aan Jute koord, zeegras koord of Raffia. Voor het verfraaien van kado’s maken wij ook kralenkoord en rond koord met verrassende designs. Decoratieve koorden in elke gewenste kleur en materiaal als bijpassende versiering van verpakkingen en etalages. Bij Vivant bent u aan het juiste adres voor speciale koorden en touw met de look die u zoekt!

Functioneel koord en DIY ideeën

Ook voor koorden die u kunt gebruiken als fournituren bent u bij Vivant op de juiste plek. Ons cotton wax koord, getwist satijn koord of elastisch koord kunt u gebruiken als versiering aan uniformen, schoenen of andere kledingstukken. Knoop met Flaxcord of katoen koord je eigen hanging basket, dromenvanger of andere macramé-creatie. Verkrijgbaar in elke gewenste kleur als bijpassend item in je interieur! Creatieve geesten gebruiken ons koord en touw ook wel om mandjes mee te vlechten (Seagrass koord), als gordijnkoord (Cotton twist), juwelenkoord (satijn Collier koord) of als originele variatie op biaisband (kwastjes koord van 100% katoen). Bekijk onderstaande koordencollectie voor nog meer inspiratie!

Pin It on Pinterest

Share This