Linten

Maak prachtige creaties met onze decoratieve linten

In de lintencollectie van Vivant vindt u cadeaulint en verpakkingslint voor de professionele markt met prachtige designs, in uiteenlopende materialen en kleuren. Onze collectie omvat satijn lint, grosgrain, organza lint, kant, katoen en zelfs papier lint. Of u nu op zoek bent naar een cadeau strik met een authentiek ruw uiterlijk, zoals het Jute touw, of juist een verfijnde lieflijke look zoals een dun double face satin lintje. Bij Vivant bent u aan het juiste adres. U kunt binnen onze collectie kiezen uit linten met een minimale breedte van 3 mm, tot breed deco lint van wel 150 mm op rol. Bedrukt lint, effen, mat, glanzend, semi-transparant, met glitter of een kerstlint met gouden tekst, Vivant decorations heeft voor elke verpakkingsvraag een betaalbare oplossing.

Originele verpakkingslinten

Vivant creëert het mooiste cadeaulint ter verfraaiing van geschenken en verpakkingen voor uiteenlopende segmenten binnen de retail branche en groothandel. Voor chocolatiers zijn draadlinten zoals Batiste zeer interessant aangezien hier prachtige strikken mee gemaakt kunnen worden als blikvanger op ballotin of andere chocoladeverpakking. Populaire linten voor drogisterij, parfumerie en cosmeticazaken zijn voornamelijk glimmende of transparante linten zoals bel satin of luchtig organza lint. Met ons brede assortiment is er voor elk segment – van bloemist tot warenhuis – een passend lint verkrijgbaar.  Bent u op zoek naar logolint voor uw eigen zaak? Kijk dan verder bij ons “Maatwerk” of neem contact met ons op!

Ook mooi als aankleding van winkel of interieur

Onze linten kunt u natuurlijk ook als decoratief element gebruiken. Paaslint ter versiering van een étagère op tafel tijdens een Paasbrunch, of decoratief krullint in een kerstkrans aan de deur. Denk ook aan breed satijn lint voor het aankleden van een huwelijksfeest of doopfeest. Voor elke toepassing en gelegenheid zijn er prachtige linten en koorden voorhanden.  Met onze diversiteit aan materialen en kleuren creëert u moeiteloos de gewenste ambiance en decor in uw etalage, interieur of op een mooie feestlocatie.

Pin It on Pinterest

Share This