Maatwerk

Verpakkings- en decoratieve concepten op maat

Wilt u uw klanten verrassen met een écht bijzondere verpakking? Eigen lifestyle-producten, linten of geschenkdozen die passen bij uw merkuitstraling? Is een standaardlint, koord, strik of decoratie niets voor u? Dan bent u bij Vivant aan het juiste adres!

Maatwerk in cadeauverpakkingen, decoraties en lifestyle-producten

Sinds onze oprichting in 1989 ontwikkelen en produceren wij uw wensen op het gebied van versieren, verpakken en decoreren. Wilt u een met uw merknaam of logo bedrukt lint of originele cadeauverpakking? Maatwerk cadeaudoosjes of linten? Decoratieproducten in uw eigen huisstijl? Uw zaak en product verdienen toch het allerbeste qua presentatie

Van conceptontwikkeling tot creatief eindproduct

Ook voor originele patronen en dessins op een door u gekozen ondergrond, een unieke presentatie met uw eigen private label, of een geheel nieuw concept?  Voor u duiken we onze designstudio in en ontwikkelt ons designteam samen met u een bij u passend product. Daarbij is alles mogelijk in de door u gewenste kwaliteit en prijsstelling.

Linten

Ready made strikjes

Ready made strikjes in verschillende materialen en kleuren voor verschillende toepassingen.Verschillende sluitingen mogelijk.

Koorden

Chocolade verpakking

Verschillende verpakkingen zoals papieren sleeves voor chocolade tabletten, baskets als presentatiemateriaal en ready made bows voor om bonbon dozen.

Tafellopers

Tafellopers

New palette deco runners voor een Frans interieur- en decoratie warenhuis met verschillende printtechnieken in folie/ glitter/ en screen print.

Linten

Papieren kommetje

Handgemaakt kommetje vervaardigd uit 100% mulberry papier met geschepte rand. In verschillende maten en kleuren.

Linten

Geboorte & babylijn

Maatwerkconcept rond geboorte, doop, baby en de feestelijke momenten daaromheen met etagère, zakjes en lint.

Meer weten over maatwerk?

Pin It on Pinterest

Share This