Tafellopers, stoffen & banners

Creëer uw eigen stijl met onze decoratieve tafellopers, stoffen & banners

In de collectie lopers, banners en stoffen van Vivant vindt u tafeldecoratie voor de professionele markt in mooie materialen en prachtige kleuren, patronen en texturen. Gemaakt van katoen, mesh, papier of polyester dat er uit ziet als bijvoorbeeld linnen of jute, sieren deze deco runners elke tafel. Voor een romantische tafelaankleding gebruikt u bijvoorbeeld een organza tafelloper of een kanten onderlegger. Voor een authentieke look kiest u liever voor een katoenen loper of bijvoorbeeld een velvet runner. Er zijn zelfs papieren tafellopers voor horeca, kinderfeestjes of evenementenaankleding.
U kunt kiezen uit tafellopers met breedtes van 28 tot 40 centimeter en lengtes van 2,5 tot 5 meter. Ook wat betreft afwerking van tafellopers heeft u ruime keuze. Er zijn runners met gesneden, decoratieve of gezoomde rand. Mat, glanzend, transparant, metallic, effen, of met een patroon, wat vindt u mooi voor uw interieur of dat van uw klanten?

Bijzondere tafeldecoratie

Nog geen Kerst of Pasen? Met onze runners maakt u van elke maaltijd iets bijzonders. Horizontaal of verticaal op een tafel gelegd, vormen ze een originele basis voor een fraaie tafelaankleding. Gebruikt u onze tafellopers eens in plaats van een tafelkleed, twee naast elkaar, als onderlegger, of op maat gesneden tot een placemat. Naast onze lopers kunt u ook kiezen voor een mooi tafelkleed of placemat in stijl. Zó wordt het vanzelf gezellig aan tafel!

Banners en stoffen als room divider, vitrage en wanddecoratie

Onze prachtige banners zijn aan boven en onderzijde afgewerkt met een 4 cm tunnel zodat u deze makkelijk kunt ophangen. Hang een banner aan het plafond en u creëert in een handomdraai de juiste sfeer en achtergrond in uw etalage of winkel. Als room divider, wand- of raamdecoratie, brengen runners en banners kleur in elk interieur. Onze 2,5m banners zijn tevens te gebruiken als aankleding van lange tafels. Gebruik onze (semi-) transparante stoffen zoals voile, organza en new palette als u het licht nog (deels) wilt doorlaten. Voor een verduisterend effect kan bijvoorbeeld gekozen worden voor cotton jute, satijn of katoenen banner of loper. Op maat gemaakte tafellopers, banners en stoffen zijn natuurlijk ook mogelijk bij Vivant! Maar…. vergeet zeker niet eerst nog een kijkje te nemen in onze collectie basic lopers, tafellopers voor Pasen en onze prachtige kerstlopers!

Pin It on Pinterest

Share This