Flaxcord (jute koord) / (Basic) Koorden

Flaxcord basic jute koord een getwijnd koord van natuurlijke vezel voor al uw decoratieve en praktische toepassingen. Flaxcord is een vertrouwd uni touw uit de Basics collectie van Vivant.

Onze hardloper Flaxcord (art. 1150) is voor veel van onze klanten een permanent artikel in hun collectie. Het koord wordt veelvuldig gebruikt en verkocht in de tuin- en bloemensector. Het touw bestaat uit biologisch afbreekbare vezels en is handig om te wikkelen, knopen en hangen. Daarnaast wordt het in veel cadeauwinkels verkocht om geschenken te verpakken en ze zo een rustieke uitstraling te geven. Om potjes en glazen flessen geeft Flaxcord je interieur een authentieke touch. Knoop je eigen plantenhanger in elk gewenste kleur!

Dit koord is erg profitabel geprijsd. Flaxcord van Vivant is een koord van natuurvezel waardoor de kleuren onderling iets kunnen afwijken. U kunt kiezen uit een twintigtal mooie kleuren in 4 mm dikte. U kunt kiezen uit een retailverpakking gewikkeld op een bamboe stok (± 25 m) of voor een grotere grootverbruik verpakking van 1kg (± 470 m). De effen kleuren zijn ook verkrijgbaar in 1 mm (Flaxcord XS). Verder is er nog getwist tweekleurig en driekleurig Flaxcord verkrijgbaar. Het is een voorraadartikel waardoor u zeker bent van snelle levering. Dit duurzame en sterke jute touw is multifunctioneel.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest