Tasjes & Doosjes

Tasjes en doosjes speciaal voor elke branche
Vivant maakt tasjes en doosjes, papieren zakjes en pralinedozen maar bij ons kunt u ook terecht voor een speciale wijntas – of box of organza zakjes voor de cosmetica branche. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een klein katoenen buideltje, cadeaudoos of XL opbergmand of hout basket, bij Vivant bent u aan het goede adres!

Bonbondoosje, wijntas en sieradenbox
Wij zijn specialist in het maken van doosjes en zakjes speciaal voor de chocoladebranche. Denk hierbij aan pralinedozen en ballotins met foodproof inlay. Voor slijterij, groothandel in cadeauverpakkingen en warenhuizen worden wijnzakken en stevige kartonnen cadeauverpakkingen ontwikkeld voor drankflessen, olijfolie of flacons. Daarnaast is de juwelen- en cosmeticabranche voor Vivant ook een belangrijke doelgroep. Denk hierbij aan een sieradendoosje, voile bags voor zeep of bijpassend draagzakje.

Vivant creëert meermaals per jaar nieuwe dessins, gebaseerd op de laatste trends zodat u verzekerd bent van een hippe originele draagzak, wijntas of cadeauzakje.

Originele bag of box als bloemverpakking
Speciaal voor bloemist en tuincentra ontwikkelde Vivant een aantal cadeauverpakkingen voor bloemen en planten. Zo werd de papieren soft paper pouch+ met plastic aan de binnenzijde een echt trendartikel. Iets later volgde ook de gelamineerde kubustas als papieren plantentas met diverse designs. Ten derde hebben we de papieren conebag aan onze gecoate papierlijn toegevoegd als originele bloemverpakking voor kleine boeketten.

Pin It on Pinterest

Share This