Decoraties

Hippe decoratie voor elke gelegenheid
Vivant maakt luxe kerstdecoratie, maar ook etalagemateriaal en feest decoratie zoals paaslint, bruiloft slinger, kwastjes of luxe hangtags en strikjes met clip. Producten die volgens ons extra aandacht verdienen zoals étagères, limited edition artikelen en prachtige versieringen vallen onder deze groep van Vivant decoraties.

Cadeaulabels, moederdag tags, of bruiloft decoratie nodig?
U vindt bij Vivant originele decoratie zoals een hang tag voor aan pakjes, een wax zegel met een hart erop voor Valentijnsdag. Of bijvoorbeeld zilveren bruiloftsdecoratie in de vorm van geborduurde bloemen uit stof. Bekijk ook onze katoenen en papieren slingers als luxe verjaardagsversiering of aankleding van uw party.

Origineel decoratiemateriaal naar de laatste trends
Ook in de decoratiebranche is er steeds meer vraag naar versiering binnen de laatste modetrends. Denk aan botanische slingers, bohemian kwastjes en trendy kralenversiering. Bekijk onze nieuwste trends in onze lente / zomer en herfst / winter thema’s onder ‘Collecties’!

Kerstdecoratie en paasversiering
Kerstversiering en paasdecoratie is bij Vivant een groot aandeel binnen de collecties. Bijvoorbeeld een mooie papieren mistletoe slinger als kerst decoratie en grote gouden of velvet hazen om de paastafel te versieren. Op zoek naar sobere of juist glamoureuze verfraaiing? Bij Vivant vindt u exclusieve versiering om elk feest tot een succes te maken.

Pin It on Pinterest

Share This