Cotton koord / (Basic) Koorden

Cotton koord: een dun of dik getwijnd uni koord van 100% katoen voor al uw praktische en hobby toepassingen. Cotton koord is een natuurlijk touw uit de Basic koorden collectie van Vivant.

Cotton cord (art. 1043) wordt breed verkocht binnen alle segmenten binnen de retail en groothandel en industrie. Het touw bestaat uit 100% katoen en wordt vaak gebruikt om te knopen, haken, sieraden van te maken, verpakkingen te sluiten of te decoreren. Omdat het koord zo veelzijdig is kun je allerlei toepassingen verzinnen van het knopen van sleutelhangers tot het afbinden van boeketten. De dikkere touwen gebruikt men in het interieur als gordijnkoord, als hobbymateriaal voor een zelf gehaakte poef of grove kussens.

Cotton koord is al jarenlang een goed verkoopartikel van Vivant. De prijs is zeer scherp. Cotton cord van Vivant is een natuurlijk koord van 100% katoen. De 2 mm opmaak in kleine 50 meter spoeltjes met kraftpapieren tube zijn charmant om te zien. De keuze voor een konische kraftpapier spoel als opmaak voor de 500 meter zorgt voor een authentieke uitstraling van het artikel. De koorden van 6 mm en 20 mm dikte zijn opgerold in een bundel. U kunt kiezen uit een kleurlijn van een twintigtal mooie kleuren, elk jaar uitgebreid met de laatste trendkleuren.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest