Metalé ornamenten en Metalé wall deco & wall hanger

Geometrische open vormen zijn helemaal ‘hot’ om met elkaar te combineren in het interieur. Je ziet ze opeens overal opduiken op textiel, maar ook in woonaccessoires als ornamenten, wanddecoraties, onderzetters en andere decoratieve producten. Vivant biedt binnen het thema ‘Noble Native’ een aantal trendy Metalé items aan.

Metalé ornament

Geometrische figuren zorgen in het interieur voor extra diepte en een 3D-effect. Verzekerd zijn van een eye-catcher in je huis? Gebruik dan de Metalé ornamenten. Mix & match de vier verschillende handgemaakte ontwerpen en verrijk de ruimte! Hang de ornamenten bijvoorbeeld in de kerstboom of aan een aantal takken. De combinatie met hout geeft het interieur een rustig en vriendelijk aanblik.

Metalé wall deco & hanger

Gebruik de woontrend van de geometrische vormen om die saaie, witte wand in huis aantrekkelijker te maken. Creëer een unieke en moderne sfeer door onze handgemaakte Metalé wall hanger of Métale wall deco op te hangen. Geef je interieur een persoonlijke touch, door de wallhanger zelf te decoreren met materialen en kleuren die bij je passen. Het macramé- of cotton lurex twist cord zijn hier onder andere zeer geschikt voor.

Metalé decorations en Metalé coasters en lint

Metalé coaster

Een prachtig gedekte tafel en heerlijk eten zijn belangrijke ingrediënten voor een geslaagd diner. De Metalé coasters helpen je hier een handje bij! Geef je tafel een chique uitstraling door deze handgemaakte decoratie als middelpunt te gebruiken. Met de feestdagen in het vooruitzicht zijn deze onderzetters een echte toevoeging aan je tafeldecor.

Metalé decoration & ribbon

Mogelijkheden in overvloed met de Metalé decorations! Combineer met de Metalé coasters door ze op tafel te strooien, bind ze om een kaars of fles, of gebruik als servet-decoratie. Het seizoen van de cadeautjes is weer aangebroken! Pak je mooiste geschenken in met onze glinsterende Metalé ribbon of gebruik de decoraties om je verpakkingen op te pimpen. De geschenkverpakking zal zo zelf al een genot zijn om te mogen ontvangen. Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in de rest van de collectie? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Instagram en Facebook.

 

Pin It on Pinterest

Share This