Christmas decoration authentic autumn

De drie belangrijkste aspecten die we terugzien in feestelijke decoraties in 2022/2023 zijn de (wonderbaarlijke) natuur met de nadruk op duurzaamheid, geborgenheid en de terugkeer naar traditie. Deze aspecten komen terug in onze producten en de algemene trendstatements voor 2022 en 2023. Door de voorbije corona-jaren is het verlangen naar vervaging van de werkelijkheid en een duik in de verbeelding sterker geworden. Daarnaast staan ​​het besparen van waardevolle natuurlijke bronnen en het beschermen van het milieu nog steeds centraal. De megatrend duurzaamheid zal in de toekomst een steeds belangrijker inkoopcriterium zijn. Deze herfst/winter speelt moeder natuur een sleutelrol in al onze trendthema’s.

De natuur als inspiratiebron

Ons eerste trendthema genaamd Aesthetic Autumn is gevuld met houten bladeren zoals Leavente, door paddestoelen geïnspireerde prints zoals Fungo ribbon en verschillende Jute bead decoraties in herfstkleuren zoals bruin, brique, donkerrood en rustgevende tinten groen. Het introduceren van deze warmere kleuren in combinatie met goudaccenten brengt een herfstgevoel in huis!

In het thema Winter Glow  laten we de winter ons interieur overnemen met verfijnde winterse droogbloemen, transparante materialen en subtiele kleurverlopen. Voeg gerust een laagje diamond dust toe aan het geheel. Door de lichte kleuren met toetsen van warm roze, lila en goud doet dit thema denken aan een winterwonderland. Bezoek onze app4sales om de complete article selection te bekijken.

Winter glow

Comfy cocoon theme

Cocooning

Ga voor de volledig rustgevende en comfortabele look. Aandacht voor milieuvriendelijke producten is hierbij belangrijk. In ons thema Comfy Cocoon hebben we een aantal producten ontwikkeld met bewust gebruik van natuurlijke bronnen en natuurlijke materialen zoals Honeycomb paper en paper bags and Papery ribbons and cords. Dit thema gaat over het creëren van een veilige, comfortabele sfeer doordrenkt met zachtheid en sereniteit. Rimpeleffecten worden weerspiegeld in verschillende natuurlijke texturen zoals koraal, paddenstoelen en sponzen. De eenvoudige geometrie versterkt de rustige, bijna meditatieve sfeer.

Beyond Basic thema met zijn subtiele neutrale tinten bevordert het comfort en biedt een goed platform voor de intensere ijsblauwe, bruine, zwarte en gouden kleuren. Laat je inspireren door zowel structuren als producten die de aarde heeft gegeven, weerspiegeld in golvende schelpachtige patronen en decoraties zoals Odicea banners and deco fabrics en Oyster ornaments. In dit thema streven we ernaar om producten te hergebruiken om de natuur zoveel mogelijk te behouden.

Lavish luxe

Karakteristiek en vrolijk

Oude elementen in een warme kleurrijke look zullen het verleden doen herleven. Ga voor een rijke look met diepblauw, saliegroen en verschillende tinten rood met ons trendthema Lavish Luxe. Luxe handgemaakte artikelen zoals  pompons en kwasten, herbruikbare deco-wraps  gecombineerd met items met een gouden kleurverloop geven het geheel een historisch tintje. Verlicht de ruimte met een opvallende kroonluchter of mobiel zoals de Metalé mobile en dek de tafel die luxe ademt met Velvet deluxe artikelen, glanzend bestek en sprankelende champagne.

Roep herinneringen op met speelse patronen en folkloristische patronen. Ons Jingle Mingle trendthema draait helemaal om het creëren van een ruimte met persoonlijkheid en charme door handgemaakte, milieubewuste en nostalgische kerstversieringen toe te voegen. Experimenteer met verschillende materialen zoals Corduluxe deco fabrics, hout, jute en metalen decoraties zoals Brass MC en Metal stars. Natuurlijke tinten in combinatie met “bosgroen”, traditioneel rood en sprankelend goud zorgt voor de kerst waar je naar verlangt. Bekijk de gehele artikel selectie in ons Jingle Mingle thema in onze app4sales.

Op naar een bewuste en vrolijke kerst!

Jingle mingle trend theme

Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in de rest van de collecties? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Webshop, InstagramPinterest en Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This