Guts and gusto collection fw2122 blog

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe look voor je interieur! Maak kennis met onze nieuwe herfst/winter collectie. In dit blog vertellen we kort over de belangrijkste onderwerpen binnen het thema: Guts & Gusto’.

Memphis-trend
De Memphis-trend creëert een vrolijke ruimte met opvallende kleurrijke ontwerpen, grafische en geometrische prints & speelse vormen. Het is een postmoderne stijl uit de jaren ’80 die ontstaan is vanuit de Memphis Design groep. Deze groep bestond uit een aantal interieurontwerpers en architecten die het niet eens waren met de minimalistische trends en strakke moderne lijnen van toen. Binnen ons thema ‘Guts & Gusto’ is deze stijl te herkennen in verschillen artikelen.

Onze trendy Memphis ornaments zijn verkrijgbaar in 3 maten met elk verschillende vormen. Messing in contrast met klei, geeft het geheel een luxe en bijzondere uitstraling. Yves deco fabric in een modieuze brique kleur, Vance gift wrap paper, Livea deco ribbon, Corduluxe deco fabric & Colinto cord, allemaal toffe items met inspirerende prints en structuren.

World well-being

Duurzaamheid en herbruikbaarheid zijn belangrijker dan ooit. Binnen dit thema hebben we artikelen die gemaakt zijn van recycled- en/of ecologisch materiaal. Zo hebben we bijvoorbeeld Recycled silk fiber balls in onze collectie. Dit product is gemaakt van zijden stofrestanten. Kijk voor meer informatie over de Recycled silk fiber balls naar: https://www.vivantdecorations.com/recycledsilkfiberballs

Soft paper pouches zijn een mooie toevoeging aan je interieur! Het zijn handgemaakte papieren plantenzakjes met bijpassend papieren koord. Het ecologische papier is gemaakt van jonge, snelgroeiende scheuten van de moerbeiboom, met het oog op het behoud van de oorspronkelijke bomen. Door het laagje plastic aan de binnenzijde is het zakje geschikt om planten en bloemen in te vervoeren en bewaren.

“Geniet van het leven met het welzijn van de wereld in gedachten!”

Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in de rest van de collecties? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Webshop, InstagramPinterest en Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This