Herfst / Winter collectie

Herfst / winter collectie 2022 / 2023

Hier krijgt u een eerste indruk van Vivant’s najaars- en winter collectie. Twee keer per jaar maken wij een nieuwe collectie met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kerstverpakking, banners, linten, koord, luxe decoratiematerialen en feestversiering.

Ontdek ons ruime assortiment in herfst / winter artikelen met o.a. velours tafellopers, herfstdecoratie en tafeldecoratie speciaal voor de kerst. Luxe wijndozen, kerstlint met folieprint, maar ook bijvoorbeeld prachtige koorden als verpakkingsmateriaal. Ook voor etalagemateriaal zoals banners met glitterprint of kerstornamenten bent u als groothandel, warenhuis, tuincentrum of detaillist bij Vivant Decorations aan het juiste adres.

Nieuwste trends en ontwikkelingen in seizoensdecoratie

Onze herfst / winter collectie omvat elk jaar een aantal thema’s. In onderstaand overzicht wordt een selectie weergegeven. Doorheen de productgroepen én in onze brochure Herfst / Winter vindt u nog meer cadeaupapier, tafellopers, decoraties en luxe verpakkingen passend bij elk thema. Door het op de voet volgen van de laatste trends in mode en interieur is onze collectie altijd actueel.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of stuur ons het verkoop aanvraagformulier.

Aesthetic Autumn theme AW22/23

Aesthetic Autumn

Decoreer met de natuur als inspiratiebron! Houten bladeren, paddenstoelenprints en verschillende jute decoraties zullen het herfstgevoel in huis kracht bij zetten.

Jingle & Mingle theme FW22/23

Jingle & Mingle

Experimenteer met verschillende materialen zoals corduroy, hout, jute en glanzend metaal. Klokken klingelen, sterren fonkelen, de kerstman is onderweg! 

Comfy Cocoon theme

Comfy Cocoon

Rimpel-effecten worden weerspiegeld in verschillende natuurlijke texturen zoals koraal, paddenstoelen, sponzen en honingraatstructuren.

Beyond Basic trend theme

Beyond Basic

Laat je inspireren door aardse structuren  zoals goudaders in steen, golvende of schelpachtige patronen. Hergebruik materialen om de natuur te behouden!

Winter glow theme with Marbre box set

Winter Glow

Laat de winter je interieur overnemen met verfijnde winterse droogbloemen, transparante materialen met subtiel kleurverloop en een laagje “diamond dust”.

Lavish luxe theme

Lavish Luxe

Een mix van de metaalnuances goud, brons en rosé-koper gecombineerd met zachte kleuren zorgen voor een stijlvolle uitstraling voor je huis.

Meer weten over deze collectie?

Pin It on Pinterest

Share This