Herfst / Winter collectie

Herfst / winter collectie 2023 / 2024

Hier krijgt u een eerste indruk van Vivant’s najaars- en winter collectie. Een keer per jaar maken wij een nieuwe collectie met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kerstverpakking, banners, linten, koord, luxe decoratiematerialen en feestversiering.

Ontdek ons ruime assortiment in herfst / winter artikelen met o.a. velours tafellopers, herfstdecoratie en tafeldecoratie speciaal voor de kerst. Luxe wijndozen, kerstlint met folieprint, maar ook bijvoorbeeld prachtige koorden als verpakkingsmateriaal. Ook voor etalagemateriaal zoals banners met glitterprint of kerstornamenten bent u als groothandel, warenhuis, tuincentrum of detaillist bij Vivant Decorations aan het juiste adres.

Nieuwste trends en ontwikkelingen in seizoensdecoratie

Onze herfst / winter collectie omvat elk jaar een aantal thema’s. In onderstaand overzicht wordt een selectie weergegeven. Doorheen de productgroepen én in onze brochure Herfst / Winter vindt u nog meer cadeaupapier, tafellopers, decoraties en luxe verpakkingen passend bij elk thema. Door het op de voet volgen van de laatste trends in mode en interieur is onze collectie altijd actueel.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of stuur ons het verkoop aanvraagformulier.

Aesthetic Autumn theme AW22/23

Feelgood Fall

Breng de natuur binnenshuis met natuur geïnspireerde decoraties en materialen zoals gekleurde bladeren, wol, corduroy en geruite patronen.

Jingle & Mingle theme FW22/23

Beautiful Blend

Een comfortabel, basis interieur in crème en beige opgeleukt met handgemaakte macramé decoraties, gehaakte tafeldeco’s en letterbead versieringen.

Comfy Cocoon theme

Deco Deluxe

Een stralende luxe omgeving met fluwelen tafellopers met reliëf, kunstleer, mesh zakjes en ronde statement decoraties staan in dit thema centraal.

Beyond Basic trend theme

Modern Mix

In dit thema vind je chevron- en ikat-geïnspireerde prints, goudkleurige handgemaakte decoraties en verzamelde items van over de hele wereld.

Winter glow theme with Marbre box set

Fizzing Fantasy

Maak van je huis een glinsterend wonderland met transparante en glanzende stoffen met als accent gouden- en gesuikerde randjes.

Lavish luxe theme

Christmas Joys

Een kerstthema waarin traditionele  zuurstokken en peperkoekenmannetjes gemixt worden met nieuwe kleuren en elementen.

Meer weten over deze collectie?

Pin It on Pinterest

Share This