Herfst / Winter collectie

Herfst / winter collectie 2021 / 2022

Hier krijgt u een eerste indruk van Vivant’s najaars- en winter collectie. Twee keer per jaar maken wij een nieuwe collectie met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kerstverpakking, banners, linten, koord, luxe decoratiematerialen en feestversiering.

Ontdek ons ruime assortiment in herfst / winter artikelen met o.a. velours tafellopers, herfstdecoratie en tafeldecoratie speciaal voor de kerst. Luxe wijndozen, kerstlint met folieprint, maar ook bijvoorbeeld prachtige koorden als verpakkingsmateriaal. Ook voor etalagemateriaal zoals banners met glitterprint of kerstornamenten bent u als groothandel, warenhuis, tuincentrum of detaillist bij Vivant Decorations aan het juiste adres.

Nieuwste trends en ontwikkelingen in seizoensdecoratie

Onze herfst / winter collectie omvat elk jaar een aantal thema’s. In onderstaand overzicht wordt een selectie weergegeven. Doorheen de productgroepen én in onze brochure Herfst / Winter vindt u nog meer cadeaupapier, tafellopers, decoraties en luxe verpakkingen passend bij elk thema. Door het op de voet volgen van de laatste trends in mode en interieur is onze collectie altijd actueel.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of stuur ons het verkoop aanvraagformulier.

Mystic mood thema in FW2122

Mystic mood

Creëer een betoverende look met bloemenprints, matte glasornamenten, geoxideerde bladdecoraties en interessante materiaalcontrasten.

Happy holidays theme with gingerbread ribbons tags and deer decorations.

Happy holidays

Genieten van peperkoeken mannetjes en een kop thee samen met dierbaren in een gezellige sfeer met fake fur, zacht fluweel en hout.

Earth and soul thema met Tasjes napkin rings en cadeau boxen

Earth and soul

Veren, steen en fossielen als decoratie herinneren ons aan het leven buiten. Afrikaanse invloeden met grafische patronen zijn hier ook vertegenwoordigd.

Simple serenity theme in AW2122

Simple serenity

Stel kostbare voorwerpen tentoon in je interieur. Marmeren steenelementen, sprankelend materiaal en golvende dessins zorgen voor een enorme aantrekkingskracht.

Guts and gusto theme in Fall Winter collection 2022

Guts and gusto

Maak een leuke mix van sprankelende stoffen, knuffelige materialen en Memphis geïnspireerde items. Combineer nieuw en oud tot een vrolijke persoonlijke stijl.

Meer weten over deze collectie?

Pin It on Pinterest

Share This