Herfst / Winter collectie

Herfst / winter collectie 2020 / 2021

Hier krijgt u een eerste indruk van Vivant’s najaars- en winter collectie. Twee keer per jaar maken wij een nieuwe collectie met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kerstverpakking, banners, linten, koord, luxe decoratiematerialen en feestversiering.

Ontdek ons ruime assortiment in herfst / winter artikelen met o.a. velours tafellopers, herfstdecoratie en tafeldecoratie speciaal voor de kerst. Luxe wijndozen, kerstlint met folieprint, maar ook bijvoorbeeld prachtige koorden als verpakkingsmateriaal. Ook voor etalagemateriaal zoals banners met glitterprint of kerstornamenten bent u als groothandel, warenhuis, tuincentrum of detaillist bij Vivant Decorations aan het juiste adres.

Nieuwste trends en ontwikkelingen in seizoensdecoratie

Onze herfst / winter collectie omvat elk jaar een aantal thema’s. In onderstaand overzicht wordt een selectie weergegeven. Doorheen de productgroepen én in onze brochure Herfst / Winter vindt u nog meer cadeaupapier, tafellopers, decoraties en luxe verpakkingen passend bij elk thema. Door het op de voet volgen van de laatste trends in mode en interieur is onze collectie altijd actueel.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of stuur ons het verkoop aanvraagformulier.

Tafellopers

Craving charm

Geometrische vormen en lijnenspel spelen een belangrijke rol in dit thema. Gecombineerd met oriëntaalse ornamenten vormen ze een fascinerend geheel.

Linten

Delicate nature

Nerfstructuren, eucalyptustakken, veren, glitter prints en parel ornamenten stelen de show. Dit alles zorgt voor een prachtige romantische ambiance.

Koorden

Noble native

Basisstoffen als katoen en linnen kunnen goed worden gecombineerd met veren, metaal en houten items evenals souvenirs van verre reizen.

Tafellopers

Magic manifest

Deze feestdagen gaat het om het grote gebaar! Velours met goudprint, diamanten decoraties en ornamenten uit vroegere tijden.

Linten

Winter escape

Ontsnap aan de winterse kou door het in huis gezellig te maken met  kussens van bont, geruite prints en door klassieke kerstitems te mixen met moderne.

Meer weten over deze collectie?

Pin It on Pinterest

Share This