Herfst / Winter collectie

Herfst / winter collectie 2019 / 2020

Hier krijgt u een eerste indruk van Vivant’s najaars- en winter collectie. Twee keer per jaar maken wij een nieuwe collectie met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kerstverpakking, banners, linten, koord, luxe decoratiematerialen en feestversiering.

Ontdek ons ruime assortiment in herfst / winter artikelen met o.a. velours tafellopers, herfstdecoratie en tafeldecoratie speciaal voor de kerst. Luxe wijndozen, kerstlint met folieprint, maar ook bijvoorbeeld prachtige koorden als verpakkingsmateriaal. Ook voor etalagemateriaal zoals banners met glitterprint of kerstornamenten bent u als groothandel, warenhuis, tuincentrum of detaillist bij Vivant Decorations aan het juiste adres.

Nieuwste trends en ontwikkelingen in seizoensdecoratie

Onze herfst / winter collectie omvat elk jaar een aantal thema’s. In onderstaand overzicht wordt een selectie weergegeven. Doorheen de productgroepen én in onze brochure Herfst / Winter vindt u nog meer cadeaupapier, tafellopers, decoraties en luxe verpakkingen passend bij elk thema. Door het op de voet volgen van de laatste trends in mode en interieur is onze collectie altijd actueel.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of stuur ons het verkoop aanvraagformulier.

Tafellopers

Ancient Fortune

Roestig metaal en verweerd hout in combinatie met opvallende elementen zoals katoenen weefsels, skeletbladeren en glanzende veren.

Linten

Cool Simplicity

Gekenmerkt door ‘basics’ met goud- en zilveraccenten. Zacht fluweel, grafische- en heelal-geïnspireerde designs maken het interessant.

Koorden

Majestic Modernity

Laat je verleiden door pailletten, diamanten en glitters! Two-tone stoffen en flamboyante patronen creëren een rijke sfeer.

Tafellopers

Dazzling Deluxe

Romantisch, barok thema met decoratieve versieringen. Lurex franjes, parels, gedetailleerd kant en fluweel met embossing.

Linten

Traditional Christmas

Vrolijke kerst evergreens… Geruite patronen, vlechten, omrandingen en handgeschreven versieringen. Rood is niet te missen!

Meer weten over deze collectie?

Pin It on Pinterest

Share This