Valentijnsverpakkingen - Originele ideeën om te verpakken

Op zoek naar de mooiste verpakkingsmaterialen voor jouw Valentijnscadeau? Stop met zoeken! Op deze pagina laat ik je een paar mogelijkheden zien van prachtige Vivant items die je kunt gebruiken. Ideaal en eenvoudig met elkaar te combineren. Een Valentijnscadeau inpakken is hiermee dus niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens leuk! Zo maak je jouw geliefde of vriend(in) niet alleen blij van jouw cadeau, maar ook van de verpakking!

Vellu heart ribbon & tag

Voeg een lieve touch toe aan je geschenk door middel van een Vellu heart ribbon of Vellu heart tag. Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren die perfect bij Valentijn passen. Door deze items te gebruiken, krijgt je cadeau een zachte, warme en lieve uitstraling. Erg leuk om te combineren met de Cotton heart box waar je zo meer over leest.

Heart wax seal

Wie vindt dat nou niet leuk? Een ouderwetse handgeschreven liefdesbrief? Schrijf je gevoel op papier, schrijf dingen die je misschien nooit zegt maar wel voelt en maak er wat moois van. Stop je brief in een mooie envelop met bijpassend koord of lint. Gebruik hier bijvoorbeeld ons Cotton lurex twist cord voor. Plak je envelop dicht met een Heart wax seal. Ze zijn zeer trendy en de perfecte afwerking voor elke brief of geschenk.

Cotton heart box

De Cotton heart box is een klein geschenkdoosje met katoen look. Door er nog een mooi lintje, zoals de Velvety of een Cotton heart tag aan toe te voegen, maak je dit doosje tot een originele Valentijnsverpakking.

De box is zeer geschikt om cosmetica en sieraden in te verpakken. Later ook nog handig en mooi als opbergdoosje of als decoratie box voor in je bad- of woonkamer.

Bloemverpakkingen en chocoladeverpakkingen voor valentijn

Vellu chocolate ribbon & tag

Liefde gaat door de maag! Ga je jouw geliefde verrassen met een heerlijk doosje bonbons of een reep chocolade? Vivant heeft hier ook leuke items voor. Zoals bijvoorbeeld Vellu chocolate tags of een Vellu chocolate ribbon. Zo wordt je cadeautje nog aantrekkelijker.

Marbre paper & Stripa flower bag

Bloemen doen het natuurlijk altijd goed. Je kunt een heel boeket kopen, maar kleinere bloemen in een pot zijn ook leuk om te geven en krijgen. Zet ze in één van onze Stripa flower bags en je bent ready to go!

Wil je dit jaar écht indruk maken? Dan kun je ook kiezen voor droogbloemen. Ze zijn de trend van dit moment en ook nog eens onsterfelijk. Ideaal dus voor als je niet echt groene vingers hebt. Verpak ze in ons Marbre paper en bind er een mooie strik om. Zo ga je zeker punten scoren!

Laat iedereen verliefd worden op je cadeautjes!

Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in de rest van de collecties? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Instagram, Pinterest en Facebook.

 

Pin It on Pinterest

Share This