Love garland with pompons and ribbons

Vier de liefde met Valentijnsdecoratie! Ontdek onze collectie Sweet Appeal vol hartjes, lieve teksten en gouden details.

DIY garland

Creeër een gezellige en lieve sfeer met een zelfgemaakte garland. Eenvoudig om te maken en meteen ruimtevullend. Combineer verschillende koorden, linten en andere decoraties die voor jou liefde uitstralen. Vivant heeft een aantal leuke items die je hiervoor zou kunnen gebruiken. Linten zoals Vellu love ribbon met gouden hartjes en het meer transparante glimmende Glynn ribbon vormen een goede basis voor de slinger. Voeg hier Re-use cord aan toe in kleuren zoals roze of wit. De lurex details in dit koord zorgen voor een luxe uitstraling. Last but not least, de decoraties en ornamenten. Wikkel handgemaakte Heart pompon ornamenten en Heart doble pompons tussen de linten en koorden. De garland krijgt nu meer volume. En voor een lucky touch, onze lucky decoration. Verkrijgbaar in natuurlijke houtkleur en goud. Wat een feestelijke gelegenheid!

Valentine decoration with love ribbons and decorations

 Cadeauverpakking

Maak de verpakking deel van het Valentijnscadeau. Hoe meer iemand kan zien hoeveel moeite je in de presentatie hebt gestoken, hoe meer de presentatie een onderdeel wordt van het cadeau. Binnen ons assortiment hebben we mooie papieren, zoals Wax paper, Marbre paper, Banana paper of Silk paper. Allemaal in een groot scala aan kleuren. Pimp het ingepakte cadeau met luxe linten als Amoré ribbon of Love written ribbon. Of ga voor een natuurlijkere look met Juco cord of With love ribbon. Voor ieder wat wils!

Naast linten en koorden hebben we ook decoraties om je cadeautje op te leuken. Plak een Heart pompon in rood, roze of crème op de verpakking of bind er een modern taupe of brique elastic cord omheen met een pakkende tekst zoals, With love, Alles liebe, For you of Für dich. Met Valentijn zijn het de acties achter de gedachte.

Valentine love ribbons and cords

Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in de rest van de collecties? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Webshop, InstagramPinterest en Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This