Vaderdag inspiratie

Er is één dag in het jaar die helemaal om papa’s draait. Zondag 20 juni is het namelijk Vaderdag! Dé dag om alle vaders in het zonnetje te zetten, want ze zijn het waard! Maar wat voor cadeau kun je kopen en geven voor Vaderdag? Vivant heeft een aantal leuke items en ideeën verzameld, zodat het zeker een heerlijke Vaderdag wordt.

Vaderdag pakket

Een pakket of geschenkdoos met verschillende geschenken is altijd populair. Maak het persoonlijk en stel producten samen waar je vader blij van wordt. Hunkert jouw vader elke ochtend naar zijn kop koffie en is hij een echte snoepkous? Vul dan een Vance box met lekkers, koffiebonen en een grappige koffiemok. Pak het geheel in met groen Wax paper en bind er een Vanna lint met een Vellu chocolate tag omheen. Hier gaat hij zeker van genieten!

Geef je je vader liever zijn favoriete drankje? Gebruik dan Vance paper om het in te pakken. Wij werkten het af ​​met een stoer mesh lint Crispy gecombineerd met wat Macramé cord er omheen in de trendy kleur brique.

Vaderdag envelop en cadeaublikjes

Vaderdag kaart

Een andere verpakkingsoptie is de Vance round box. Dit blikje is een veelzijdig item voor iets kleinere geschenken. Je kunt er lekkernijen in verpakken, maar ook sieraden, een cadeaubon of een lieve boodschap. Zowel de Vance box als de Vance round box zijn herbruikbaar als mooie verpakking of om spullen in op te bergen.

Vaderdag gaat er vooral om die lieve vaders te laten weten wat ze voor ons betekenen, want dat verdienen ze! Stuur een Vaderdagkaart met een persoonlijke boodschap of maak zelf een waardebon en stop deze in een Vance envelope. Combineer met wat Flaxcord en Round Elastic koord voor een stoere en luxe uitstraling.

Fijne Vaderdag!

Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in de rest van de collecties? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Webshop, InstagramPinterest en Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This