Shell decoration, Marbella and beach ribbons

In de zomer is er niets lekkerder dan buiten in de tuin zitten. Heerlijk in het zonnetje of tijdens de tropische dagen in de schaduw. Lange zomeravonden, gezellige terrassen en sfeervolle verlichting. Het verlangen hiernaar is groot. Wil je je tuin of terras een frisse boost geven deze zomer, maar weet je niet goed hoe? Vivant biedt een aantal leuke mogelijkheden om die zwoele avonden in een gezellige sfeer te beleven!

Buitendecoratie

Bij het stylen van je tuin, is het handig om vanuit een thema te werken. Met ons thema Summer Secret’ creëer je in een handomdraai je eigen strandparadijs in je achtertuin!

Houd het kleurenpalet rustig met veel wit, crème, nude, lichtblauw en donkerblauw. Maak het af met nile, marble rose en lila accenten. Hangende decoraties zorgen voor nog meer sfeer! Maak gebruik van lampjes of lampions. Hang mooie schelpdecoraties met goudaccenten, zoals onze Kuori ornaments, in takken voor een extra beachy look. Ben je creatief? Maak dan je eigen slinger of wanddecoratie! Knoop verschillende bijpassende linten, zoals Sereia, Arrezzo, Boulcaire en Recycled silk aan een koord en laat deze lekker wapperen in de zon.

Het goud en irisé geven je strandtuin een chic tintje.

Summer secret styling for a beauty garden.

Sfeervolle tuintafel

In de zomer verschuift het tafelen van binnen naar buiten. Super gezellig! Wat voor nog meer gezelligheid zorgt is een leuk aangeklede tuintafel. Met deze onderstaande inspiratietips maak je de ‘gewone’ tuintafel weer sfeervol.

Een leuk aangeklede tafel begint bij het tafelkleed of tafelloper. Ga voor een leuke print of structuur. Arezzo deco fabric past perfect in dit ‘beachy’ thema. Erg goed te combineren met Arezzo basket. Door zomerse accessoires toe te voegen maak je de look helemaal af. Gebruik zanderige oppervlakken, verweerde houten meubels, katoenen materialen en macramé. Knoop bijvoorbeeld zelf het Macramé cord ter decoratie om potten en vazen. Maak ze het middelpunt van je tuintafel! Met een kaarsje erin of  wilde bloemen of pampas gras wordt de zomerse sfeer nog extra versterkt.

Je ‘beach garden’ is niet compleet zonder accessoires. Bind artikelen zoals Jutinn ribbon, Cotton irisé cord, Bella doble– of Marbella doble ornament om glazen of een grote karaf gevuld met water.

Deze tuin is jouw zomergeheim!

Meer over gepersonaliseerd lint weten of geïnteresseerd in de rest van de collecties? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Webshop, InstagramPinterest en Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This