We’re so eggcited! Over een kleine week is het al zover: Pasen! Gelukkig mogen we dit jaar weer een uitgebreid paasontbijt of -brunch organiseren met de hele familie bij elkaar. De hoogste tijd dus om te beginnen met plannen! Net als bij kerst mag je bij Pasen ook flink uitpakken met een stijlvolle feesttafel. Ga lekker aan de gang met frisse voorjaarskleuren, -bloemen, -figuren en andere decoratie! Op zoek naar inspiratie? Lees en bekijk hieronder het themaDelightful days’ uit onze voorjaarscollectie.

Paastafel inspiratie

Voorjaarskleuren

Begin eerst met het bedenken welke kleuren je wilt gaan gebruiken voor het decoreren van de paastafel. Ga voor verschillende vrolijke kleuren zoals lente groen, licht roze en geel. Deze kleuren brengen de lente in huis! Voeg hier gouden accenten aan toe. Gebruik hier bijvoorbeeld onze Marble ribbon of Vellu easter/ostern ribbon in combinatie met pastel en goudkleurig servies.

Paasfiguren

Nadat de kleuren gekozen zijn, kan het decoreren gaan beginnen! Versier de tafel en cadeautjes met herkenbare paasfiguren. Bind Vellu spring decoration om mooie linnen servetten en combineer met onze nile Arezzo deco fabric. Ook leuk zijn Vellu bunny en Vellu birdy ornamenten! Hang deze in paastakken of aan een Banana paper bag gevuld met chocolade eitjes.

Voorjaarsdecoraties

Lekkernijen

Chocolade of andere lekkerijen doen het altijd goed op de paastafel. Versier deze met mooie linten en andere voorjaarsdecoratie. We hebben binnen onze collectie een groot assortiment aan voorjaarslinten. Ga voor een van onze schattige paaslinten Kanin ribbon of Little chick ribbon. Een ander leuk thema zijn onze Treats items. Verpak je delicatesse in een Treats paper bag en decoreer vervolgens met Treats ribbon en Treats tags.

Geniet van mooie tijden en een nieuw begin gevuld met liefde, gelach en genot!

Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in de rest van de collecties? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Webshop, InstagramPinterest en Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This