Op 13 en 14 juni hebben wij deelgenomen aan de Pack & Gift Event in Parijs. Dit is een beurs waarbij de focus ligt op bespoke solutions. Industriële merken in verschillende branches bezoeken al ruim 10 jaar deze beurs om kennis op te doen, zich te laten inspireren op het gebied van parfumerie, cosmetica, mode en voedsel.

Pack & Gift streeft ernaar om standhouders te werven die een traditioneel, standaard product transformeren in een onweerstaanbaar aanbod op het gebied van maatwerk, verpakkingsmateriaal en decoratie. Dit aanbod hebben wij als Vivant Decorations gecreëerd door een greep uit ons maatwerk, sterke basics en een selectie uit onze luxe verpakking – en decoratiemateriaal te presenteren. Deze keer in een zacht kleurenpalet van: roze, – groen – en blauwtinten in combinatie met aardse tinten en metallic accenten. Bezoekers kregen zelfs een sneak preview van onze nieuwe voorjaarsproducten voor 2019!

Directeur Bas Schmeitz aan het woord over de klanten en best verkochte producten op het Pack & Gift Event:

‘’Dit jaar was het Pack and Gift event een groot succes. Onze bezoekers waren erg geïnteresseerd in onze collectie en hebben een goede indruk gekregen van onze tailor made oplossingen. Ons vertrouwd verpakkingsmateriaal zoals de voile zakjes (4335F) en basic cadeautasjes en doosjes blijven echte verkooptoppers. Ze zijn veelzijdig waardoor ze voor diverse branches geschikt zijn om zowel sieraden, snoepgoed of cosmetica in te verkopen. Ook is ons cadeaupapier op rol met diverse prints nog steeds erg in trek onder de groothandels en retailers. Wat betreft decoratie materiaal proberen wij onszelf altijd te overtreffen en de klant elk seizoen decoraties aan te bieden met een nieuwe twist of welke makkelijker in gebruik zijn, bij het verpakken. Zoals onze ready made bows met stickers of clips om je geschenk makkelijk een feestelijk uiterlijk te geven. Ook is een cadeau leuk af te werken met een tag, wax seal, ornament, tassel of pompons. Sommige klanten houden toch meer van simpelere verpakkingen, waarvoor onze koorden of linten –  verkrijgbaar op 100 meter rollen – perfect zijn. Ook zijn deze linten custom made te bedrukken met ieder gewenst logo of tekst. Daarnaast deden onze nieuwe Velvet Deluxe (5354) baskets en pot bags het zeer goed, deze geven het interieur een trendy opfrisser. Ook leuk te combineren met bijpassende deco runners.‘’

Geïnteresseerd in wat wij nog meer te bieden hebben aan bespoke solutions? Bekijk dan nog meer voorbeelden onder “Maatwerk”!

beursimpressie Pack and gift

 

Close up bespoke solutions

Pin It on Pinterest

Share This