Natural paper sheets and paper reels

Binnen onze collectie hebben we een aantal natuurlijke papieropties om jouw interieur, tuin of cadeautje op te leuken. Door bewuster te kiezen kunnen we samen de stap zetten naar meer duurzaamheid. Doe je mee?

Papiersoorten

Ons assortiment natuurpapier omvat onder andere: Banana paper, Silk paper, Carat paper & Mulberry Raw, Ferro en Handmade paper. Deze papiersoorten bestaan uit vezels van de bananenplant of worden gemaakt van ‘mulberry’ pulp. Ons ecologische moerbeipapier wordt op traditionele en duurzame wijze vervaardigd. De papierpulp wordt gemaakt van de jonge en snelgroeiende scheuten van de moerbeiboom, om zo de oorspronkelijke boom te behouden.

DIY papier projecten

Ons natuurpapier is breed inzetbaar. Gebruik het bijvoorbeeld ter decoratie van je interieur, als papierband om vazen of potten of gebruik dit mooie papier voor scrapbooking of DIY-slingers te maken. Knip verschillende bloemen uit en rijg ze aan een Paper cord voor een prachtige bloemenguirlande.

Het papier is ook heel geschikt om mooie wanddecoraties of ornamenten van te vouwen. Vouw trendy palmbladeren in verschillende maten en papiersoorten en bevestig ze tegen de muur of maak leuke lampionnetjes/ honeycombs of je eigen origami vlinders en hang ze onder de overkapping van je tuin. Gezelligheid gegarandeerd!

DIY natural paper projects

Cadeauverpakkingen

Er zijn natuurlijk eindeloze verpakkingsopties met dit ecologisch papier. Wikkel een vel Banana papier om een mooi boeket met droogbloemen om de natuur nog meer te benadrukken. Gebruik onze handmade Banana paper bags in combinatie met een mooi lint of koord om je cadeautje speciaal in te pakken! Toch liever zelf iets maken? Vouw een enveloppe, mini boeket, vlinder, palmblad, of iets heel anders om jouw cadeau een persoonlijke en vooral duurzame uitstraling te geven!

Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in de rest van de collecties? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Webshop, InstagramPinterest en Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This