Laten we eerlijk zijn, moeders zijn superhelden en verdienen het om het hele jaar overladen te worden met liefde. Het is tijd om “dank je wel” te zeggen tegen jouw Wonder Woman! Vivant deelt graag een paar ideeën om jouw cadeautje om te toveren tot een bijzonder geschenk. Dus laten we een beetje extra moeite doen om het cadeau van mama dit jaar zowel van buiten als van binnen mooi te maken.

Bloemen

De droogbloemen trend is niet weg te denken uit het interieur! Er zijn veel manieren om gedroogde bloemen te stylen. Ze zijn natuurlijk van zichzelf al prachtig, maar je kunt het geheel altijd nog mooier maken. Schuif en steek verschillende soorten en tinten bloemen in onze Metalé frames. Zo houd je je boeket mooi bij elkaar. Het is ook leuk om onze Pluma clips hieraan toe te voegen. De bloemen in combinatie met veren zorgen voor een schitterende eenheid. De frames zijn handgemaakt en verkrijgbaar in drie maten. Erg leuk voor op een vaasje of als muurdecoratie.

Chocolade

Liefde gaat door de maag, zeker met chocolade! Verras jouw moeder met de lekkerste bonbons. Verpak ze in een mooi kraft papieren doosje en bind er een ‘liefdevol’ lintje omheen. Vivant heeft een breed assortiment liefdeslinten, zoals bijvoorbeeld: Lovfeast, Satin small hearts, Lovly, Luv, With love en Sweethearts ribbon. Allemaal geschikt om je cadeautje nog meer liefde mee te geven.

Relaxmoment

Verwen je moeder met een echt relaxmoment. Dit kan op verschillende manieren. Geef een heerlijk ruikende zeep of geurstokjes cadeau en decoreer met een natuurlijk Papery ribbon of met onze Multicolor artikelen. Zo hebben we Multicolor cord, Multicolor tassels en Multicolor pompons. Het is ook erg leuk om een verwenpakket te maken! Verpak verschillende verzorgingsproducten en/of geurtjes in ons Marbre paper en stop ze in een mooie Floralice box. Alle mama’s worden daar blij van!

Vivant wenst alle mama’s heel veel liefde en welverdiend geluk toe! Fijne Moederdag!

Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in de rest van de collecties? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Webshop, InstagramPinterest en Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This