Paastafel versieren doe je zo! met Vellu bunny, linten en paaszakjes.

De weken vliegen voorbij en binnenkort is het alweer Pasen. De eerste feestdag en fijn lang weekend op de agenda. Tijd om inspiratie op te doen voor paasdecoratie! Benieuwd naar inspirerende ideeën om een paasgevoel bij jou thuis te creëren? lees dan vooral verder.

De paastafel versieren doe je zo!

Pasen wordt al lang niet meer alleen gevierd om geloofsredenen, maar ook om het aanbreken van de lente te vieren. Dit doen we vaak met een gezellig paasontbijt of -brunch. De ideale gelegenheid om weer eens gezellig te tafelen!

In de lente gaat alles weer bloeien en krijgt de natuur weer kleur. Dit laten we ook graag terugkomen in decoraties. Denk bijvoorbeeld aan een vaas met paastakken met knoppen, bloemen of katjes in combinatie met onze Vellu birdy- en Vellu bunny ornamenten. Versier vazen, potten of andere paasstukken met mooie linten, zoals de Pashelle, Vellu easter, Clio en Goldrush bunny of ga voor onze Vellu birdy & Vellu bunny decoration. Door de lengte van het elastiek is dit item breed inzetbaar en heb je dus veel mogelijkheden om je interieur te pimpen.

Some-bunny loves you!

Iemand in deze tijd een hart onder de riem steken? Verpak jouw cadeautje met vrolijke items uit onze voorjaarscollectie! Gebruik ons mooie Silk paper in zachte voorjaarstinten met bijpassende linten, tags of ornamenten om jouw geschenk nog specialer te maken. De Bunny bag palette & Bunny bag crispy kun je hier ook heel goed voor gebruiken! Stop hier bijvoorbeeld lekkere chocolade eitjes in of andere lekkernijen. Deze zakjes hebben we in verschillende pastelkleuren. Bunny bag palette is er in twee maten.

Geniet van elkaar (hopelijk ook van het weer) en maak er een vrolijk Paasfeest van!

Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in de rest van de collecties? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Webshop, InstagramPinterest en Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This