Het is weer tijd om je moeder in het zonnetje te zetten! Op zondag 9 mei bedanken we mama vanwege haar goede zorgen met bijvoorbeeld een doosje bonbons, een lekker luchtje, een bos bloemen, sieraden of een lekker ontbijtje. Een cadeau krijgen is leuk, maar wordt nóg leuker met een mooie geschenkverpakking. Hoe mooier de cadeauverpakking, hoe blijer de ontvanger! Aangezien de tweede zondag van mei niet lang meer op zich laat wachten, laat Vivant je hieronder een aantal opties zien. Hoef jij alleen nog maar te kiezen hoe je je lieve mama dit jaar gaat verwennen!

Snel & mooi inpakken

Mooi inpakken kost tijd en die tijd is er soms niet. Gelukkig bestaan er verschillende makkelijke én mooie verpakkingsoplossingen, waarmee je in een handomdraai je cadeau nog specialer maakt. Onze Cotton deluxe flatbag in trendy paars is heel geschikt voor kleinere cadeautjes zoals sieraden. Voeg hier een Charm heart decoration aan toe voor een luxe touch.

Grotere cadeaus kunnen altijd gepimpt worden met ons uitgebreide assortiment aan papieren, linten en decoraties. Gebruik het Ferro paper in combinatie met onze Loua ribbon voor een vrolijke, lieflijke uitstraling of creëer een natuurlijke sfeer met mooie linten zoals Malang of Recycled silk.

Je moeder blij maken met een mooi boeket bloemen? Verpak deze in een Flower wrap om het geheel nog meer uitstraling te geven! Beschikbaar in de kleuren: marble rose, nile & natural.

Decoratie ideeën voor de tafel

Een smakelijk cadeau

Een ontbijt of lunch is een andere mogelijkheid om haar te verrassen. Vivant heeft genoeg opties om je tafel mooi aan te kleden voor deze gelegenheid.

Haal het buiten gevoel naar binnen met natuurlijke materialen, vormen en structuren. Gebruik de artikelen uit het Marni thema voor een mooie eenheid op tafel. Zo is er Marni deco ribbon, deco fabric, het Marni bestek mandje en de grotere basket, handig voor broodjes of een plant.

Om de boel wat speelser te maken, kun je onze Palma decoration boven de gedekte tafel hangen. Deze zijn in twee verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar. Ook leuk om met Palma deco fabric te combineren. Voeg daarna wat leuke details toe in vrolijke kleuren om de Lente nog meer te benadrukken. Bind mooie linten om potjes en kleine vaasjes en versier het bestek met bijvoorbeeld Biko cord.

Een ander origineel idee is om zelf lekkere koekjes of bonbons te maken en deze op Moederdag cadeau te geven. Doe ze in een mooi doosje of zakje en strik er een mooi lint omheen. Dit is niet alleen persoonlijk maar dat vindt ze vast en zeker ook heel erg lekker. Kan er meteen aan tafel van gesmuld worden!

Fijne Moederdag!

Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in de rest van de collecties? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Webshop, InstagramPinterest en Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This