Kinemona vintage trends show christmasworld 2019

We hebben dit jaar deelgenomen aan de Special Christmasworld-show “Kinemona Vintage”. Deze show, in opdracht van Messe Frankfurt dient als inspiratie voor het vertellen van verhalen op het verkooppunt en geeft retailers voldoende stimulans voor extravagante grootformaat-, etalage- en winkelontwerpen. Het doel van de twee ontwerpers is om klanten aan te trekken met een volledig onverwachte presentatie en hen te verleiden om dingen te kopen door middel van een uniek ‘presentatie scenario’.

Team 2dezign (Rudi Tuinman & Pascal Koeleman) combineerde saffraangeel en gouden tonen met vintage elementen en zette de bezoekers van de Christmasworld in een wereld van nieuwe en bijzondere ervaringen, in het centrum van hal 12.De shows was weer een groot succes met veel bezoekers, ze zijn alweer aan het plannen voor volgend jaar. Hierboven ziet u een overzicht van de show en hoe onze producten werden tentoongesteld.

Wij danken u voor uw bezoek!

Voor meer informatie bezoek de officiele Christmasworld website:https://christmasworld.messefrankfurt.com/frankfurt/en/press/press-releases/christmasworld/kinemona-vintage.html

Pin It on Pinterest

Share This