valentine packaging

Cadeaus inpakken is altijd heel belangrijk als het om feestdagen gaat, vooral voor Valentijnsdag. Het geschenk is slechts een deel om te laten zien hoeveel je om die speciale persoon geeft. De gedachte erachter en de moeite die erin gestopt wordt doet er veel meer toe. Daarom is, als het op een Valentijnscadeau aankomt, presentatie alles. Hier zijn wat creatieve cadeauverpakkingsideeën om het maximale uit je Valentijnscadeau te halen!

Prachtig inpakpapier

Pak uit met inpakpapier deze Valentijn! Gebruik hiervoor ons Wax paper in de kleuren marble rose, red of natural. Dit papier geeft je cadeau niet alleen een super uitstraling, het is ook nog eens foodproof! Handig dus voor het verpakken van bonbons of een heerlijke chocolade brownie.

Liever papier met een print? Verpak je cadeautje dan met ons Vance paper, verkrijgbaar in dark rose en brown. Je behoudt de strakke uitstraling door de geometrische vormen in de print, maar geeft je cadeautje net wat meer persoonlijkheid.

Valentine ribbons

Mooie linten

Als het gelukt is om je cadeau mooi in te pakken, kun je doorgaan naar het decoreren. Het leukste stuk! Vivant heeft binnen deze voorjaarscollectie veel Valentijnslinten in petto. Zo hebben we Lovly ribbon, Luv ribbon, Lovfeast ribbon en Satin small hearts ribbon. Allemaal typische liefdes linten. We hebben ook linten met een wat natuurlijkere look. Bijvoorbeeld With love ribbon of Sweethearts ribbon. Deze linten zijn een subtielere toevoeging aan je verpakking.

Special touch

Om het geheel nog iets extra’s te geven, kun je gebruik maken van verschillende luxe decoraties. Schuif een Love decoration aan een lint of koord en bind deze om je pakje. Deze gouden decoratie zorgt meteen voor een chique look! Verder hebben we ook een aantal Valentijn Vellu items. Vellu heart tag, Vellu heart decoration, Vellu heart ribbon en Vellu spring decoration. Ze zijn een zachte en lieve aanvulling aan je geschenk.

Ook kun je een wat persoonlijkere decoratie gebruiken. Onze Wish bottle decoration is hier heel geschikt voor. Je kunt namelijk zelf je boodschap opschrijven, in de Wish bottle schuiven en deze overhandigen aan je dierbaren. Hierna is deze decoratie ook nog te hergebruiken als sieraad of hanger voor bijvoorbeeld aan je tas.

Met deze inpaktips creëer jij een onvergetelijk cadeau!

Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in de rest van de collecties? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Webshop, InstagramPinterest en Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This