happy holidays giftwrapping

De mooiste tijd van het jaar staat weer voor de deur! Creatievelingen beleven veel voorvreugde aan Kerstmis. Het sierlijk en uniek verpakken van cadeautjes is hier een groot onderdeel van. Laat je inspireren door de  mogelijkheden die Vivant je in dit blog laat zien.

Dan weet jij straks hoe je op een stijlvolle en persoonlijke manier jouw cadeaus kan verpakken.

Inpakpapier steelt de show

Een mooi ingepakt kerstcadeau is een feestje om te krijgen! Natuurlijk kun je veel decoraties toevoegen aan de verpakking, maar mooi cadeaupapier kan al genoeg zijn. Ga bijvoorbeeld voor natuurlijk papier, zoals ons Banana paper, Mulberry raw paper of Silk paper. Wil je een luxere uitstraling meegeven? Gebruik dan bijvoorbeeld Floralice paper, Vance paper, Marbre paper of Ferro paper. Daarna kun je altijd nog bijpassende decoratie toevoegen aan je geschenk.

Vivant biedt ook oplossingen voor als je niet zo’n ster bent in een kerstcadeau inpakken of wanneer het een ‘last minute’ is geworden. Je kunt dan bijvoorbeeld leuke doosjes, zakjes of blikjes gebruiken, zoals de Grid-, Vance- en Floralice boxes, Vance- en Filora round boxes of Reindeer flatbags. Zo ziet je cadeautje er meteen goed uit!

Gingerbread tags

Tags & linten

Nadat je je cadeau verpakt hebt in mooi papier of in een doosje, is het tijd voor de decoratie. Vivant heeft in de collectie een aantal echte kerstitems die ervoor zorgen dat je cadeaus super zullen staan onder de kerstboom!

Ga voor het echte Gingerbread thema! Bind een Gingerbread ribbon om je pakje en voeg hier een Gingerbread tag aan toe. De tags hebben we in drie verschillende figuren. Ook andere Vellu items zijn erg leuk om te gebruiken. Zo hebben we Merry Christmas ribbons en tags in verschillende kleuren en Vellu stars ribbons in twee breedtes. We hebben ook nog toffe koorden, zoals Yule, Tesoro, Colinto of Gliz cord. Meer kerst- en andere decoraties vind je op onze Social Media kanalen en onze webshop.

Luxe post

Een kerstkaart is een goed middel om aan het einde van het jaar nog even onder de aandacht te brengen wat iemand voor je betekent. Wens je vrienden en familie een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! Stop je zelfgeschreven brief of kaart in een mooie Floralice-, Grid- of Vance envelope en plak deze dicht met een luxe Heart wax seal. Zo tover je gegarandeerd een lach op het gezicht!

Alles kan en alles mag bij het inpakken van kerstcadeaus. De ontvanger krijgt een goed en liefdevol gevoel door de extra moeite die je in de verpakking hebt gestoken, en vervolgens nog enthousiaster van de inhoud.

Namens Vivant wensen we iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in de rest van de collecties? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Webshop, InstagramPinterest en Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This