Festiva tafelloper + geschenkpapier

Helaas zag kerst en oudejaarsavond er dit jaar heel anders uit dan andere jaren. We vierden deze dagen in een klein gezelschap en zoveel mogelijk thuis. Ook nu na de feestdagen willen we het graag gezellig houden in huis. We merken dat mensen bij de kleine hoogtepunten zoals verjaardagen en andere vieringen het nu nog belangrijker vinden om iets mooi te verpakken en feestelijk te decoreren. We willen elkaar eens te meer duidelijk maken hoe belangrijk we voor elkaar zijn. We brengen ook steeds meer tijd door in huis waardoor het voor veel mensen essentieel is hun leef- en werkruimte extra behaaglijk te maken.  In ons trendthema ‘Craving Charm’ en in het thema ‘Magic Manifest’  zijn verschillende Festiva items te vinden voor een “all year” feestelijke touch.

Festiva deco fabric

De basis van de perfecte feesttafel is een mooi tafelkleed of tafelloper. Terwijl het vroeger enkel en alleen een praktisch product was, is het nu een stijlvolle must-have geworden voor ieder huishouden. De Festiva deco fabric vormt samen met je tafel een ware eye catcher! Het velours in combinatie met de grafische goudprint zorgt voor een ‘wow’- factor bij binnenkomst. Dit artikel is verkrijgbaar in twee lichte, zachte kleuren en twee warme, donkerdere tinten. Een echte aanwinst voor een bijzondere en rijk gedekte tafel. Combineer de deco runner bijvoorbeeld met de Chaeniva handmade tealight holder en napkin rings, voor een magische sfeer in huis. Laat het stylen van de tafel altijd een feestje op zich zijn!

Festiva paper

Het inpakpapier steelt de show! Je kunt natuurlijk heel veel kleine details toevoegen aan je kerstcadeaus, maar mooi cadeaupapier kan al genoeg zijn. Het Festiva paper is hier heel goed voor te gebruiken. Het combineren van kleuren en patronen is het belangrijkste bij het stylen van cadeautjes. Het is vaak een kwestie van durven. Kies juist een contrasterend lint zoals de Velvety in brique, petrol of paars. Of gebruik een strik met een ander patroon voor een spannend en stoerder effect. Niks is te gek.

Festiva envelope

Wil je graag een persoonlijker kerstcadeau schenken? Schrijf dan een mooie brief, uitnodiging of een leuke kerstkaart en stop deze in onze trendy Festiva envelope. Verzegel de enveloppe vervolgens met een Diamond decoration of bind het dicht met Cotton wax cord of Cotton lurex twist cord. Stuur de boodschap daarna op naar je dierbaren. Zo creëer je met een klein detail een zeer origineel verpakt geschenk.

Festiva box

Als je niet zo creatief bent met het inpakken van cadeaus en toch wilt dat je cadeaus er verzorgd uitzien, biedt Vivant ook een oplossing. De Festiva box set! Er is keuze uit drie verschillende maten in twee kleuren. Leuk om zo te geven of met een chique lint eromheen voor een extra luxe touch. Later ook nog fijn om te gebruiken als opbergdoosje in je interieur.

Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in de rest van de collectie? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op Instagram, Pinterest en Facebook.

Festiva paper box set en Festiva envelop

 

Pin It on Pinterest

Share This