Dark Ocean show by 2dezign at christmasworld Frankfurt 2020

We hebben ook dit jaar deelgenomen aan de Special Christmasworld-show “Dark Ocean” opgezet door 2dezign (Rudi Tuinman & Pascal Koeleman). Deze show, in opdracht van Messe Frankfurt dient als inspiratie voor het vertellen van verhalen op het verkooppunt en geeft retailers voldoende stimulans voor extravagante grootformaat-, etalage- en winkelontwerpen. Het doel van de twee ontwerpers is om klanten aan te trekken met een volledig onverwachte presentatie en hen te verleiden om dingen te kopen door middel van een uniek ‘presentatie scenario’.

Dit nieuwe display voor het 10-jarig jubileum van de show van 2dezign laat zien hoe feestelijke decoratie kan helpen bij het creëren van maximale wow-effecten op het verkooppunt. De Nederlandse creativiteitsconsultants hebben een unieke belevingswereld samengesteld uit een onverwachte mix van thema’s en producten ter inspiratie van etalages en winkeldecoraties.

Wij danken u voor uw bezoek!

Voor meer informatie bezoek de officiële Christmasworld site: https://christmasworld.messefrankfurt.com/frankfurt/en/press/press-releases/christmasworld/decoration-unlimited-dark-ocean.html

Pin It on Pinterest

Share This