Mooie versiering mag natuurlijk niet ontbreken op een speciale dag als deze! Bruiloftsdecoratie is erg belangrijk om de gewenste sfeer te creëren. Met de juiste aankleding wordt de trouwlocatie omgetoverd naar eigen stijl. Met ons veelzijdige assortiment hebben we een aantal mogelijkheden om van de bruiloft een dag te maken om nooit te vergeten.

Sfeervolle decoratie

Bruiloft styling is ontzettend belangrijk op de trouwdag. Wanneer je een beetje creatief bent, kan het heel leuk zijn om decoratie zelf te regelen of te maken. Een goed voorbeeld hiervan is onze Metalé handmade wall hanger en deco.  De wall deco’s zijn verkrijgbaar in twee vormen en zijn al gevuld met crème en taupe kleurige koorden. De wall hangers zijn ook verkrijgbaar in twee maten, maar daarentegen ongevuld en dus helemaal te stylen naar wens. Zo sluit het geheel helemaal aan bij het thema van de bruiloft.

Een andere leuke DIY zijn lintstokken. Heel makkelijk zelf te maken! Maak een selectie in verschillende linten en bind deze aan een stokje. Zorg voor een oogverblindende uitstraling door linten met contrasterende eigenschappen te combineren. Gebruik bijvoorbeeld transparante linten zoals Just married ribbon of Lovly ribbon in combinatie met Double face satin ribbon en voeg hier een kanten lint aan toe, zoals Dulace ribbon of een chique Grandi cord. De linten zullen feestelijk wapperen in de wind!

Wil je graag tijdens het bruiloftsdiner iets meer op tafel hebben staan dan enkel servies en kaarsjes? Dat kan met onze Butterflies decoration! Verkrijgbaar in drie verschillende maten, waardoor het èn leuk is om neer te zetten èn leuk om op te hangen.

Huwelijks styling en verpakkingen

Cadeautjes

Organiseer je geen bruiloft, maar ben je voor een bruiloft uitgenodigd? Dan kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Vivant heeft een origineel verpakkingsitem dat je cadeautje mooi en ook nog duurzaam maakt. Onze decowraps! Het artikel is verkrijgbaar in drie verschillende materialen. Ga voor een meer natuurlijke look met de Texture deco wrap of voor een chiquere uitstraling met de gouden Lucente deco wrap. De stof is op verschillende manieren te vouwen, knopen en decoreren. Een paar voorbeelden zijn te vinden in onze deco wrap instruction.

Let’s make it a day to remember!

Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in de rest van de collecties? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Webshop, InstagramPinterest en Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This