Personaliseren is voor bedrijven en marketeers een zeer sterke communicatie tool gebleken. Het gaat hier namelijk om een belangrijk contactmoment met de klant. De verpakking van het product is vaak het eerste dat uw klant van uw product ziet. Het toevoegen van een persoonlijk tintje (bijvoorbeeld uw eigen merklint) kan echt het verschil maken bij het achterlaten van een blijvende indruk en vergroot het vertrouwen in uw merk.

De persoonlijke touch aan de verpakking van het product laat zien dat je als bedrijf trots bent op je merk en dat je aandacht hebt besteed om het product of cadeau een mooie afwerking te geven.

Branded ribbon examples

Op maat gemaakte linten zijn niet alleen voorbehouden aan de grote merken. Lint met een tekst werkt ook goed ter decoratie van speciale gelegenheden zoals bruiloften of speciale evenementen of voor knutsel- en doe-het-zelf projecten. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de sportwereld, gepersonaliseerd lint voor relatiegeschenken, ambachtelijke verpakkingen, bloemisten en juweliers.

Of het nu gaat om een lint om een parfum doosje van een bekend merk of een boeket van een plaatselijke winkel, gepersonaliseerde linten helpen je zeker om je verkopen te doen stijgen!

Meer over gepersonaliseerd lint weten of geïnteresseerd in de rest van de collecties? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Webshop, InstagramPinterest en Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This