Naast onze unieke collectie voorziet Vivant ook in oplossingen op maat. Van kleine persoonlijke wensen zoals een merknaam op lint tot op maat gemaakte producten en totale concepten. Ons team geeft professioneel advies en werkt uw ideeën uit tot het juiste ontwerp. Nieuwsgierig geworden? Hieronder staan een aantal toffe voorbeelden.

Bespoke packaging examples

Cartonnage en bloempapier

Een mooi dessin voorbij zien komen in een van onze collecties? Dit kan ook prima toegepast worden op een ander product. Denk hierbij bijvoorbeeld aan luxe doosjes, tasjes inpakpapier of waterafstotend papier voor bloemen met uw eigen logo erop. Laat u toch liever een totaal nieuw design maken dat perfect aansluit bij het merk of uw bedrijf? Dat kan natuurlijk ook! We luisteren goed naar uw wensen en zetten deze om naar mooie ontwerpvoorstellen. Van concreet aangeleverde tekeningen of logo’s tot nieuwe prints door onze eigen ontwerpafdeling uitgewerkt. Aan u de keuze.

Bespoke packaging examples

Wij houden van chocolade!

Een nieuwe verpakking nodig voor chocolade of andere zoetwaren? Wij denken graag met je mee en werken op aanvraag een concept voor u uit. Logo-linten, verschillende maten bonbondoosjes of cadeauzakjes en hierbij ook advies voor het best passende en mooiste materiaal. We creëren mét en voor u. We streven hierbij altijd naar duidelijke communicatie, zodat we uiteindelijk het beste eindresultaat kunnen bereiken.

Verpakkingen naar huisstijl

Enthousiast over onze producten, maar sluit de verpakking niet goed aan bij de huisstijl van uw merk of bedrijf? Aanpassingen zijn mogelijk. Het zou hierbij kunnen gaan over een ander soort papier zoals bijvoorbeeld bruin kraft papier voor een eurolock-verpakking in plaats van standaard wit, een ander lettertype op een label of bijvoorbeeld een andere opmaak van een lint. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij kijken naar de mogelijkheden.

Een eigen identiteit maakt het verschil.

Meer over deze producten weten of geïnteresseerd in andere voorbeelden van op maat gemaakte producten? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze Webshop, InstagramPinterest en Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This