Papier

Cadeaupapier om uw mooiste geschenken te verpakken!

Van oudsher levert Vivant luxe verpakkingsmateriaal zoals zijdepapier, handgemaakt inpakpapier en andere papieren decoratieartikelen zoals slingers, tafellopers en cadeaulabels. Sinds een tiental jaren maakt Vivant Decorations ook stijlvol cadeaupapier op rol. Er zijn in de meeste gevallen zowel consumentenrollen als groot verbruik rollen verkrijgbaar voor groothandel, warenhuizen en retail ketens.

Een cadeau krijgen of geven wordt nog veel leuker wanneer het verpakt is in een elegante en originele cadeauverpakking! Met twee collecties per jaar creëert Vivant steeds nieuwe dessins naar de laatste modetrends zodat u verzekerd bent van uniek en trendy geschenkpapier.

Natuurpapier zoals handgeschept- en zijdepapier

Naast het gebruik om cadeau te verpakken, kan ons kwalitatieve natuurpapier ook gebruikt worden voor veel andere toepassingen. Bijvoorbeeld als inlegvel of wikkel voor in luxe kledingdozen en geschenkboxen, als hobbymateriaal voor scrapbooking of ter decoratie van bloemstukken, windlichten of het bekleden van woonaccessoires. Ons waterafstotend Coated silk papier is speciaal ontwikkeld voor het wrappen van boeketten. Van het prachtige Silk paper zijn placemats verkrijgbaar voor de horecabranche of groothandel. Van enkele artikelen binnen de Vivant papiercollectie zijn zelfs deco papierlint op rol gemaakt zoals bijvoorbeeld ons Silk paper en Banana papier.

Linten

Cadeaupapier

Luxe geschenkpapier op consumentenrollen of rollen voor grootverbruik voor groothandels en retail met dessins volgens de laatste trends.

Linten

Vivant natuurpapier

Van oudsher levert Vivant luxe verpakkingsmateriaal en speciaal papier zoals zijdepapier en handgeschept papier in vellen.

Meer weten over ons papier?

Pin It on Pinterest

Share This