Over Vivant

Toonaangevend op het gebied van lifestyle, decoratie en luxe verpakkingen.

Vivant is sinds 1989 een toonaangevende internationale ontwerper en importeur van exclusieve, tijdloze decoratieartikelen, lifestyleproducten, luxe productverpakkingen en accessoires voor de groothandel, maakindustrie, retailbedrijven en professionele gebruikers. Gevestigd in Maastricht Aachen Airport in Nederland bedienen wij zakelijke klanten over de hele wereld in Europa, het Midden-Oosten, de Verenigde Staten en Azië.

Exclusieve decoratiematerialen voor uw display.

Of u nu op zoek bent naar een flexibele, betrouwbare leverancier van lifestyle- en decoratieproducten of een cadeaudesign met een unieke uitstraling, zoek niet verder. Met een record op het gebied van linten, strikken en koorden leveren wij ook aanverwante decoratieve materialen zoals inpakpapier, tafellopers en stoffen, geschenkverpakkingen, geschenkdozen, tassen, organzazakjes, algemene decoraties en op maat gemaakte decoraties. Wetende dat een originele decoratie van ieder product, etalage of interieur iets bijzonders maakt, zorgt Vivant voor de finishing touch van uw verpakking en interieur.

Decoraties voor professionele gebruikers.

Onze producten worden wereldwijd gebruikt door bedrijven die in veel marktsegmenten actief zijn. U vindt ons inpakpapier, decoraties en luxe verpakkingen bij groothandels, de grote winkelketens, luxe merken en warenhuizen, zelfstandige retailers en in het lagere segment. Hieronder vindt u een aantal sectoren waaraan wij leveren:

Productieindustrie en groothandel:
– decoratieve producten
– verpakking
– verzorgingsproducten
– cosmetica
– voedsel
– briefpapier
– textiel en kleding
– fournituren

Detailhandel:
– warenhuizen
– tuincentra
– parfumwinkels
– chocoladewinkels
– bloemisten
– cadeauwinkels
– ambachtswinkels
– winkelketens
– kleinhandel
– juwelierszaken

Horeca:
– hotels
– restaurants

Creatief ontworpen decoratieve producten.

Vivant ontwerpt alle producten in eigen huis. Onze producten zijn grotendeels gebaseerd op eigentijdse ontwerpen en zijn de perfecte manier om een vleugje sprankeling aan elke omgeving toe te voegen en de perfecte sfeer te creëren. Naast onze vertrouwde ‘Basics’ collectie brengen we twee keer per jaar een compleet nieuw assortiment stijlvolle decoratieproducten uit in onze ‘Party’ collectie, ‘Spring/Summer’ collectie en ‘Herfst/Winter’ collectie. Onze ontwerpers creëren deze producten in ons eigen atelier volgens de laatste trends op het gebied van kleuren, materialen en toepassingen. Innovatief zijn en mooie, praktische oplossingen bieden staat centraal in wat wij doen: het leveren van kerstdecoratie, winkeldecoratie, tafeldecoratie en luxe verpakkingen van topkwaliteit!

Maatwerk- en private label concepten in uw eigen stijl.

Er zijn geen grenzen aan de verbeelding. Mocht ons bestaande assortiment dus niet bieden wat u zoekt, of wilt u uw producten in uw eigen stijl of volgens uw winkelformule tentoonstellen, dan kunt u kiezen uit onze ruime keuze aan private label of maatwerk decoraties. Denk hierbij aan bedrukte linten, cadeau- of cadeauverpakkingen, papier, tassen en zakjes die zijn afgestemd op uw product. Dankzij onze lifestyle-expertise denken wij graag mee op het gebied van stoffen, koorden en touwtjes, tafeldecoraties en tafellopers, placemats, servetten en nog veel meer. Bekijk hier enkele voorbeelden van onze maatwerkoplossingen. Wij bieden zoveel mogelijkheden om een unieke display te creëren met een decoratieconcept, collectie op maat of productseries passend bij uw thema, stijl en smaak!

Duurzaamheid en kwaliteit.

Wij vinden onze producten veel te mooi om maar één keer te gebruiken. Mede daarom hechten wij veel belang aan duurzaamheid en kwaliteit. Onze producten worden op de meest ecologisch verantwoorde en duurzame wijze geproduceerd en getransporteerd. U kunt erop rekenen dat wij de best mogelijke service en prestatie leveren, want wij willen uw zakenpartner zijn voor de lange termijn. We voeren grondige kwaliteitscontroles uit op onze producten en dankzij onze ruime voorraad kunnen we snelle levertijden garanderen. Ook voor onze eigen medewerkers en de medewerkers van onze zakenpartners streven wij ernaar de beste arbeidsomstandigheden te bieden.

Amfori-lidmaatschap (BSCI).

Voor bedrijven is goed doen voor mens en planeet tegenwoordig net zo belangrijk als inkomen. Klanten, belanghebbenden en NGO’s eisen dat bedrijven vandaag de dag op een ethische, transparante en duurzame manier opereren. De missie van Amfori is om organisaties in staat te stellen de menselijke welvaart te vergroten, natuurlijke hulpbronnen op verantwoorde wijze te gebruiken en wereldwijd open handel te stimuleren. Deze duurzame gemeenschap verenigt ruim 2.400 merken, importeurs, retailers en verenigingen uit meer dan 40 landen over de hele wereld, in alle maten en sectoren. Als lid van Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative) kunnen we ecologische, sociale en handelsverbeteringen in onze toeleveringsketens stimuleren.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over Amfori en hun SDG’s (duurzame ontwikkelingsdoelen).    

Pin It on Pinterest

Share This