Vacature Logistiek inkoper

VIVANT DECORATIONS BV is een succesvol internationaal bedrijf in Maastricht dat zich sinds haar oprichting in 1989 bezighoudt met het bedenken, ontwikkelen en produceren van linten, lifestyleproducten, decoratieartikelen en luxe verpakkingen. Creativiteit, innovatie en kwaliteit zorgen er voor dat VIVANT een begrip is in de branche. Vivant is specialist in lint en bedenkt hier verwante artikelen omheen waardoor er unieke collecties ontstaan. Interessant voor iedereen die op zoek is naar iets moois of een taylor made oplossing. Elk jaar verschijnen er nieuwe collecties voor lente/zomer en herfst/winter. Vivant levert aan industrie, groothandel, grootwinkelbedrijven in vele branches wereldwijd.

Ter versterking van ons team zoeken wij een:

LOGISTIEK INKOPER  M/V FULLTIME

Wij zoeken een enthousiaste logistieke inkoper met minimaal 3 jaar ervaring, die zorgt voor een  optimale flow vanaf bestelling (Verre Oosten) tot levering in ons magazijn en verantwoordelijk is voor efficiënte logistieke processen en een strakke planning.

 

Taken:

– opvragen en opvolgen van levertijden bij leveranciers

– het bewaken en realiseren van de gewenste levertijden

– je communiceert met verkoop binnendienst over gerealiseerde levertijden en stelt zonodig bij
– verwerken en bijstellen van levertijden in SAP

– monitoren van het logistieke proces bij leveranciers en logistieke dienstverleners

– je communiceert met en stuurt logistieke dienstverleners aan om ervoor te zorgen dat zendingen snel worden afgehaald en bezorgd

– zorgen voor een tijdige ontvangst van de documenten van de zendingen

– het verwerken van inkoopbestellingen tot transporten en facturen

– controlle van de transporten en facturen voordat je de binnenkomende goederen vrijgeeft

– corresponderen met leveranciers m.b.t reclamaties

– zorgen voor een correcte inkoopadministratie in SAP

 

Gewenst profiel:

Je bent oplossings- en resultaatgericht. Je bent zelfstandig en een doorzetter. Daarnaast werk je nauwkeurig en systematisch. Je ben goed in staat hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Je pakt de regie en denkt in mogelijkheden. Als logistiek inkoper kun je goed communiceren en bouw je gemakkelijk een relatie op met je leveranciers. Je hebt overtuigingskracht en weet je doelen te bereiken.

Kennis van internationaal betalingsverkeer, douanevoorschriften en leveringscondities. Ervaring met ERP-systemen. Kennis van SAP en voorraadbeheer is een pré.Affiniteit met en interesse in internationale en met name Aziatische markten is een pré. Opleiding op HBO niveau en minimaal 3 jaren ervaring in een soortgelijke functie. Een goede beheersing van de Engelse taal zowel in woord als geschrift is vereist.

 

Wij bieden:

Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een enthousiast team in een aangename omgeving. Openheid en goed kunnen werken in teamverband vinden wij erg belangrijk.

 

Ga je deze uitdaging aan!

Mail dan je motivatie en CV (met foto) naar jobs@vivant.nl, t.a.v. Bas Schmeitz.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten? Neem contact met ons op

Meer weten? Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest

Share This