Witte cotton round box / Tasjes en doosjes

Deze witte cotton round box is een klein rond geschenkdoosje met katoen look. Met een bijpassend koordje of cadeaulintje erom maak je van dit cilinder doosje een mooie cadeauverpakking.

Deze Cotton round box (art. 1363D) wordt door klanten met een gift shop, juwelier en drogist veel gebruikt als geschenkverpakking. Deze doosjes zijn geschikt om kleine cosmetica artikelen of juwelen in te verpakken of andere kleine cadeautjes. Hoewel dit ronde boxje meestal als verpakkingsdoosje wordt gebruikt bewaart men dit na gebruik vaak als bewaardoosje of als decoratie artikel voor in huis. Tijdens bruiloften en doopfeesten worden deze doosjes ook dikwijls gebruikt als ringendoosje of verpakking voor doopsuikers.

Dit witte ronde doosje is een cilindervormig canvas doosje met een uitstraling van katoen. Naast wit is het ook verkrijgbaar in de kleuren: roze, blauw of naturel / beige. In deze serie zijn ook hartvormige en kubusvormige doosjes verkrijgbaar.  De afmeting van dit ronde doosje is ongeveer 5 x 5 cm met een diepte van 4,5 cm.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest