Wide satin lint / (Basic) Linten

Wide satin: het lint voor al uw decoratieve en bedrijfstoepassingen. Het Wide satin lint is het breedste lint met pearl rand op rol uit de Basics collectie van Vivant.

Voor veel van onze klanten is dit satijnen Wide satin lint (art. 5152) een vast gebruiksartikel, zowel onbedrukt als gepersonaliseerd met tekst. Warenhuizen en feestwinkels verkopen het lint vooral als evenementen aankleding, breed cadeaulint of luxe tafellint. Als aankleding voor de feestlocatie wordt dit lint vaak gebruikt om mee te sieren. Zoals doop, communie of bruiloft decoratie. Wide satin lint wordt ook vaak als bedrukt rouwlint gebruikt in bloemstukken en kransen. Als XL strik of pompons ziet u dit lint vaak in etalages, om grote cadeaudozen, auto’s en andere geschenken van formaat.

Wide satin is een Vivant voorraadartikel waardoor het lint snel geleverd kan worden. Het is een basisartikel en mede daarom zeer gunstig geprijsd. U kunt kiezen uit meer dan 30 prachtige kleuren, elk jaar aangevuld met nieuwe trendkleuren. Verkrijgbaar in 3 maten 70, 100 en 150 mm op rollen van 3 en 25 meter. 7 kleuren zijn zelfs in een nog bredere maat van 200 mm te krijgen op rollen van 5 meter. Met dit brede decoratielint tovert u een ruimte om tot een feestlocatie met impact.

Pin It on Pinterest

Share This