Wax paper / Cadeaupapier

 

Wax papier als prachtig bloemenpapier of ‘foodproof’ vershoudpapier

Wax papier als prachtig bloemenpapier of ‘foodproof’ vershoudpapier verkrijgbaar  in zeven kleuren.

 Wax papier (art. 0149) is een papier dat de meeste mensen zullen herkennen vanuit de bakwereld. Ons wax papier is geschikt als bloemenpapier omdat het een waterafstotende coating heeft. Het heeft ook het keurmerk ‘foodproof’ zodat het als voedselverpakking gebruikt kan worden. Zo zie je het vaak terug als hippe broodwrap of als inpakpapier voor andere zoetwaren.

De kreuken die ontstaan bij het werken met dit papier geven het een rustiek uiterlijk. Door dit craquelé-effect is het ook gewaardeerd als wrap voor bouquetten en als cadeaupapier.

Het wordt voornamelijk ingekocht door klanten in de hobbywereld, groothandels in bakspullen en in verschillende segmenten binnen de detailhandel zoals tuincentra, bloemisterijen en winkels in zoetwaren. Door het Wax papier te combineren met een getwist cotton koordje of een luxe lint maakt u uw verpakking helemaal af.

Ons assortiment omvat ook wax papieren zakjes. In het wax papier zijn zeven kleurvarianten verkrijgbaar. Naast de standaard naturel kleur nu ook in donkergroen, nile, oker, roze, lichtgrijs en zwart. Het papier is verkrijgbaar op consumentenrollen van 5m x 70 cm en retail rollen van 50 m x  cm en 150 m x 50 cm. ​

Pin It on Pinterest

Share This