Met de Voile Tafelloper wordt de tafel nog gezelliger om aan te dineren. De half transparante Voile deco runner is een klassieker uit de Vivant Basics collectie.

Het moirépatroon is karakteristiek voor het weefsel van de Voile tafelloper (art. 4335). Voile is een half transparante, soepele stof met een lichte glans die veel gebruikt wordt in de textielwereld voor bruidsjurken en communiekleding. De Voile loper van organza-achtige stof wordt door klanten als tafelaankleding gebruikt, vaak over satijn of ander dichte onderlegger voor een luxe gelaagd effect. Dit basisartikel wordt veelvuldig afgenomen door groothandels warenhuizen, hobbyzaken en tuincentra. De kwalitatieve Voile in combinatie met de scherpe prijs zorgen er voor dat veel gebruikers dit in hun collectie opnemen. Naast het traditionele gebruik op tafel wordt de Voile deco loper in de hobby en decoratiewereld verwerkt tot grote voile bloemen, als decoratiestof in kransen of als stijlvol hangende etalagedecoratie.

Voor een complete tafelpresentatie combineert u de Voile table runner met het Voile lint bijvoorbeeld als strik rond een karaf of in combinatie met ander lint rond de servetten.

Pin It on Pinterest

Share This