Voile flatbag / Tasjes en doosjes

De Voile flatbag uit de Tassen en Doosjes collectie van Vivant is een doorzichtig geschenkzakje. Het wordt gebruikt als bedankzakje of verpakking van kleine cadeaus.

De Voile flatbag (art. 4335F) is sinds de oprichting van Vivant Decorations een gewaardeerd gebruiksartikel voor onze klanten binnen groothandel, industrie en retail. Deze luxe organza verpakking is een geliefd geschenkzakje voor drogist, juwelier, cadeauwinkel en warenhuis. Deze transparante organza cadeaubuideltjes met subtiele glans worden gesloten met een satijnen rond koordje. Op deze manier verpakt u geschenken makkelijk en snel.Je ziet deze effen voile zakjes ook vaak terug in sieradendoosjes, als suikerbonenzakjes of cadeauzakjes op een bruiloft.

Er is veel keuze in organza zakjes binnen onze Vivant collectie. Er zijn onder andere blockbags, flatbags en cornet bags (puntzakken) in diverse maten en kleuren, allen als voorraadartikel. De Voile flatbags zijn er in ongeveer 30 kleuren. Zo zijn er felgekleurde of juist pastelkleurige zakjes voor het verpakken van Paas- en voorjaarsartikelen. Maar u vindt bij Vivant ook traditionele kleuren zoals kerstrood, goud of dennengroene zakjes voor het inpakken van het perfecte kerstgeschenk.

De Voile bag is verkrijgbaar in 4 maten. In 10 cm x 7 cm. In 12 x 9 cm en in 17 cm x 12 cm en de grootste maat is 24 x 15 cm. Naargelang de grootte van het zakje hebben ze ongeveer 2 tot 4 cm rand aan de bovenzijde.

Pin It on Pinterest

Share This