Voile cornet bag / Tasjes en doosjes

De Voile cornet bag is een vertrouwde klassiekers uit de Basic Tassen en Doosjes collectie van Vivant. Het wordt gebruikt als cadeautasje of verpakking van kleine geschenken.

De Voile cornet bag (art. 4335C) is een gewaardeerde verpakking voor groothandel, industrie en retail. Deze organza puntzakken zijn populair als geschenkzakje. Bijvoorbeeld voor zeepjes, snoep, geluksbrengers of als sieradenzakje. Deze transparante organza cadeauzakjes met subtiele glans worden gesloten met een satijnen lintje. Op deze manier verpakt u geschenken gemakkelijk en snel.

Je ziet deze effen voile zakjes ook vaak terug als bedankzakje op een bruiloft of doopfeest. De Vivant Voile cornet bags passen mooi in de Uni en Carat cone bags. Ze kunnen zo als stijlvolle snoepzak gebruikt worden of bijvoorbeeld gevuld worden met cosmetica.

Er is veel keuze in organza zakjes binnen onze Vivant collectie. Naast deze konische organza bags zijn er nog voile blockbags, voile flatbags in diverse maten en kleuren. De Voile cornet bags zijn er in 10 kleuren. Of u nu op zoek bent naar een citroengeel geschenkzakje als snoepzakje of een lavendel cadeauzakje voor het verpakken van het perfecte cosmeticageschenk. De Voile cornet bag is verkrijgbaar in 3 maten. In 15 cm x 10 cm. In 22 x 15 cm en in een grote puntzak met een afmeting van 37 cm x 24,5 cm. Naargelang de grootte van het zakje hebben ze ongeveer 2 tot 4 cm rand aan de bovenzijde na het samentrekken van het satijn lintje.

Pin It on Pinterest

Share This