Voile blockbag / Tasjes en doosjes

Zoekt u een passende verpakking voor een klein cadeautje dat gezien mag worden? Dan is de doorschijnende Voile blockbag een passend geschenkzakje als uitdossing van uw presentje.

De Voile blockbag (art. 4335B) is van oudsher een vast gebruiksartikel voor veel klanten binnen retail branche, groothandel en industrie. Door de rechthoekige bodem is deze luxe organza verpakking zeer geschikt voor tubes en flacons, parfumdoosjes en andere beauty verpakkingen. Het is een favoriet buideltje voor juwelier, parfumerie en gift shop. Deze transparante organza geschenkzakjes met prachtige glans worden gesloten met een satijnen rond koordje.

Je ziet deze uni voile zakjes ook vaak terug in juwelendoosjes, als doopsuikerzakjes, als cadeauzakje en als bedankje voor de gasten op een huwelijksfeest. Er is een breed assortiment aan organza zakjes beschikbaar binnen onze Vivant collectie. Er zijn onder andere blockbags, flatbags en cornet bags (puntzakken) in diverse maten en kleuren, allen op voorraad.

Voor deze Voile zakjes is er een brede kleurlijn van bijna 30 kleuren. Zo zijn er pastelkleurige zakjes voor het verpakken van cosmetica en Paasartikelen, maar ook groene, gouden of rode organza zakjes. De traditionele kerstkleuren voor het inpakken van het perfecte kerstgeschenk. De Voile blockbag is verkrijgbaar in twee maten. In 14 cm x 9 cm x 3,5 cm en in 26 cm x 14 cm x 4 cm.

Pin It on Pinterest

Share This