Vita lint / Linten

Vita: Prachtig satijnlint met folieprint voor verpakken en decoreren. Het Vita lint is een chef d’oeuvre uit de Linten collectie van Vivant.

Voor veel van onze klanten is dit glanzend Vita lint (art. 3330) met folie grid een pronkstuk tussen hun decoratieve producten. Het is prachtig lint voor om een bijouxdoos of aan een cadeautasje. Warenhuizen en cadeauwinkels gebruiken het lint om parfumverpakkingen of om sieraden mooi in te pakken. Tuincentra en hobbywinkels verkopen het lint aan de eindgebruiker voor verwerking in paasstukjes of als chic kerstlint.

De Vita lintenserie heeft een brede kleurlijn. U kunt kiezen uit 7 trendy kleuren. Verkrijgbaar in 2 breedtes. Op de smalste versie van 15 mm staat een enkele ketting van ruitvormen. Op de brede versie van 25 mm staat een dubbele rij van ruiten in goud of zilverprint. Met een vorstelijke uitstraling, is dit lint volmaakt voor cosmetica branche en juwelier.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest