Vimini / Cadeaupapier

Het Vimini geschenkpapier is onderdeel van het Vimini thema van Vivant. Verkrijgbaar in twee frisse full-colour kleurvarianten voor het voorjaar en Pasen!

Vimini paper (art. 0234) wordt voornamelijk ingekocht voor in de voorjaar- en zomercollectie van onze klanten. Verschillende segmenten binnen de detailhandel zoals tuincentra, bloemisterijen, drogisterijen en kinderwinkels nemen dit papier op rol vaak op. Door het Vimini cadeaupapier te combineren met een bijpassend uni lint, wordt uw cadeauverpakking een welkome verrassing. Dit prachtige full-colour patroon doet denken aan een geweven matje of mand. Het dessin is ook doorgevoerd in andere Vimini artikelen, zoals Vimini koord, papieren tasjes, kraft zakjes en tafellopers.

Er zijn twee trendy kleurvarianten verkrijgbaar. De groen ogende variant is opgebouwd uit oker, groen, petrol en wit. De roze variant bestaat uit lichtroze, pink, oranje en wit. Het papier is verkrijgbaar op consumentenrollen van 2,5 m x 70 cm en retailrollen van 150 m x 30 cm en 150 m x 50 cm.

Pin It on Pinterest

Share This