Het Vera papier is een CO2 neutraal tweezijdig bedrukt cadeaupapier met botanisch dessin. Dit verrassende inpakpapier is een multi-inzetbaar artikel uit de papiercollectie van Vivant.

De print van het Vera papier (art. 0102) is gebaseerd op Doodling, in dit geval eenvoudige florale pentekeningen. Het kleine blaadjespatroon is geschikt om kleinere cadeautjes in te pakken. Dit dubbelzijdige geschenkpapier valt in de smaak als cadeaupapier voor sieraden, parfum en als moederdag papier. Ook tuincentra en woonwinkels kiezen vaak voor dit design.Ā De achterzijde van het papier is gedrukt in de lijnkleur van de voorzijde. Dit zorgt ervoor dat het papier niet doorschijnt en het maakt je kadoverpakking extra verrassend als je een flap terugslaat bij het inpakken. Het Vera thema bestaat verder uit papieren geschenktasjes en kado enveloppen.

Beschikbaar in drie verschillende kleuren, magenta blauw en zwart telkens gecombineerd met wit. Dit geschenkpapier is verkrijgbaar in consumentenrollen van 2.5 m x 70 cm. De cadeaupapier rollen voor groot verbruik zijn er in 150 m x 70 cm.

Pin It on Pinterest

Share This