Velvet nura tafelloper / Tafellopers, stoffen & banners

De gestreepte Velvet nura tafelloper heeft een rijke uitstraling door de folieprint en de zachte kwaliteit. Het is een prachtige runner voor retail branche en groothandel.

De print op de Velvet nura tafelloper (art. 5360) bestaat uit ragfijn geprinte stipjes en streepjes in goudfolie. Het heeft de welbekende zachte en luxe uitstraling van velours of fluweel die iedereen herkent. Historische associaties met koningsmantels, luxe fauteuils en zware gordijnen worden opgeroepen. Typisch aan deze stof is de prachtige vleug en de diepte van het materiaal dat soms licht lijkt te absorberen. In modehuizen zie je fluweel en velours weer volop opduiken, het is weer helemaal terug in de mode. Mede daardoor is er een ware run op dit artikel ontstaan binnen groothandel en veel retailsegmenten. Behalve ‘winters’ is de velvet deluxe loper ook chic en feestelijk. Omdat de stofbreedte is terug gesneden naar 40mm en 70mm linten en 28cm tafellopers heeft niet elke rol hetzelfde patroon wat een speels effect geeft als je meerdere linten of deco runners samen gebruikt.

Deze prachtige tafelloper is er in 3 prachtige kleuren. Een traditionele cognac-bruine fluweel kleur, donkergroen en warm roze met gouden streepjes. Naast de Velvet nura runner is er ook het Velvet nura lint en de Velvet Pine die ook uit dezelfde stof is gesneden. De Velvet nura loper heeft een breedte van 28 cm bij een lengte van 2,5 meter of 5 meter lengte. De gesneden loper is dichtgeknoopt met een bijpassende velvet deluxe strikje.

Pin It on Pinterest

Share This