Velvet deluxe tafelloper / Tafellopers, stoffen & banners

De Velvet deluxe tafelloper heeft met een rijke uitstraling en een bijna dierlijke zachtheid bij het strelen. Het is een voor retail branche en groothandel uit de deco runner collectie van Vivant.

De fijngeweven Velvet deluxe tafelloper (art. 5354) van Vivant heeft de welbekende zachte luxe uitstraling van velours en fluweel die iedereen herkent. Historische associaties met koningsmantels, luxe fauteuils en zware gordijnen worden opgeroepen. Typisch aan deze stof is de prachtige vleug en de diepte van het materiaal dat soms licht lijkt te absorberen. In modehuizen zie je fluweel en velours weer volop opduiken, het is dit jaar weer helemaal terug in de mode. Mede daardoor is er een ware run op dit artikel ontstaan binnen groothandel en veel retailsegmenten. Behalve winters is de velvet deluxe loper ook chic en feestelijk. Door de legio effen kleuren past deze loper bijna bij elke inrichting als interieuraankleding of tafeldecoratie.

Deze edele deco runner is er in 10 prachtige kleuren. Van traditionele fluweel kleuren zoals cognac, donkergroen en dieprood tot trendy petrol, olijfgroen en oudroze. Naast de Velvet deluxe runner is er ook het Velvet deluxe lint, broodmandje en plantenzak en grote opbergmand voor een volledige aankleding van de keuken, woon- of eetkamer. De gesneden loper heeft een breedte van 28 cm bij een lengte van 2,5 meter en is dichtgeknoopt met een bijpassende velvet deluxe strik.

Pin It on Pinterest

Share This