Velvet deluxe pot bag / Tasjes en doosjes

De Velvet deluxe pot bags zijn nieuwkomers binnen het Tassen en Doosjes thema van Vivant. Een fluweelzacht interieurartikel met plastic binnenzijde voor diverse gebruikstoepassingen.

De buitenzijde van de Velvet deluxe pot bag (art. 5354D) is van zachte stof met prachtige vleug waardoor het een uitstraling heeft van vorstelijk fluweel. Aan de binnenzijde is er een waterdichte plastic laag in aangebracht. Hierdoor is deze bag geschikt om bijvoorbeeld kruidenplantjes en bloempotjes in te zetten.

Zowel in de mode als in het interieur zie je steeds meer velours en velvet terug. De Velvet deluxe potten worden voornamelijk afgenomen door warenhuizen, interieurwinkels en tuincentra. De kleine Velvet deluxe pot bag wordt voornamelijk gebruikt als luxe plantenpotje, maar kan ook zeker als opbergmandje of voor andere toepassingen gebruikt worden.

De Velvet deluxe pot bag is er in twee maten. Het kleine mandje is 11 cm hoog en heeft een diameter van 13 cm. De grotere is 14 cm hoog en heeft een diameter van 16 cm. Buiten deze velvet deluxe pot bags zijn er nog baskets en grote opbergmanden zonder waterproof laag aan de binnenkant, velvet deluxe tafellopers en velvet deluxe lint.

Pin It on Pinterest

Share This