Velvet deluxe lint / (Basic) Linten

Velvet deluxe lint is een elegante nieuwkomer in de Basics collectie van Vivant. Het rijke lint is mooi ter decoratie in huis en als verpakkingslint.

Voor onze gebruikers is Velvet deluxe lint (art. 5354) nu al een vedette in hun collectie. Zij gebruiken het lint voornamelijk als decoratielint en om mee te verpakken. Hobbygebruikers kopen dit lint bijvoorbeeld om trendy guirlandes van te maken of als decoratief element aan kleding of kussens. In veel segmenten binnen de retail branche – van tuincentrum tot warenhuis – is velvet deluxe een veelvuldig verkocht kerstlint.

Velvet deluxe is een basisartikel door de brede en uni kleurlijn. Dit lint is er in 11 prachtige kleuren. Van traditionele kerstkleuren zoals dieprood en donkergroen tot interieurkleuren van olijfgroen tot petrol en cognac. Velvet deluxe lint is er in 3 maten met gesneden rand; in 25 mm, 40 mm en breed lint van 70 mm. Verkrijgbaar op rollen van 5 meter.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest