Velvet deluxe basket / Tasjes en doosjes

Velvet deluxe baskets en wijnzakken zijn nieuwkomers in het Tassen en Doosjes thema van Vivant. Fluweelzachte interieurartikelen met veelzijdige toepassingen.

De Velvet deluxe baskets (art. 5354D) en Velvet deluxe Wine basket zijn gemaakt van een heerlijk zachte dichtgeweven stof met een fluweel uitstraling. Zowel in de mode als in het interieur duikt velours en velvet weer grootschalig op. De afzetmarkt van deze mooie manden ligt voornamelijk bij warenhuizen, woonwinkels en tuincentra.

De kleine Velvet deluxe basket wordt voornamelijk gebruikt als opbergmandje of broodzak. De grote Velvet deluxe XL basket wordt voornamelijk toegepast als wasmand, houtbasket of speelgoedmand. De Velvet deluxe flessentas heeft een isolerende laag zodat de champagne of wijn op temperatuur blijft. Velvet wijntas in combinatie met de velvet broodmand mooi als geschenk bij een housewarming of als verjaardagscadeau.

De Velvet deluxe basket is er in twee maten. De kleine mand is 23 cm hoog en heeft een diameter van 20 cm. De Velvet XL mand is 46 cm hoog en heeft een diameter van 42 cm. De Velvet deluxe wine basket is 23 cm hoog met een diameter van 11 cm.

Pin It on Pinterest

Share This