Velmance tafelloper / Tafellopers, stoffen & banners

 

Barokke Velmance tafelloper met een luxe uitstraling en uiterst zachte touch. Dit is een loper met ornamentale embossing voor de detailhandel en groothandelaren.

Deze Velmance tafelloper (art. 5357) heeft de karakteristiek zachte, luxe uitstraling van fluweel met een ornamentaal reliëf dat nog steeds populair is. Het roept historische associaties op met koninklijk behang, majestueuze gewaden en meubels en weelderige gordijnen. Typerend voor dit materiaal is de mooie vleug en diepte.
Velvet maakt zijn comeback in de modewereld en en duikt weer overal op. Dit kan verklaren waarom groothandelaren en veel segmenten van de detailhandel dit artikel graag aankopen.
Naast het toevoegen van een winterse sfeer, is de Velmance een chique aanvulling op elk feestdecor. Dankzij enkele basic kleuren komt deze loper in elk interieur of tafeldecoratie goed tot zijn recht.

Deze decoratieve loper is verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren: donker roze, taupe en crème.
Dit elegante item heeft een breedte van 28 centimeter, een lengte van 2,5 meter en is afgebonden met een bijpassende Velvet Deluxe strik.

Pin It on Pinterest

Share This