Kerstlint Vellu Christmas / Linten

 

Kerstlint Vellu Christmas is een lint een suede uitstraling met gouden kerstboodschap in gouden folie letters in 5 kleuren.

Kerstlint Vellu Christmas is een vrolijk tekstlint binnen de kerstcollectie van Vivant. Mooi ter decoratie van woonaccessoires en als verpakkingslint voor de kerstperiode.

Vellu Christmas lint (art. 5364) is een gesneden tekstlint met een opvallende kerstboodschap in slanke gouden letters. Het gouden sterretje tussen de boodschappen in maakt dit design helemaal af. Dit dichte lint heeft een ondergrond met een zachte uitstraling die tussen velvet en suede in zit. Dit stevige lint wordt voornamelijk als decoratie- en verpakkingslint gebruikt tijdens de kerstdagen. Tijdens de kerstperiode wordt vooral de grote maat als decolint in interieurs en om grote cadeaus gebruikt. In veel segmenten binnen de retail branche – van chocolatier tot parfumerie – is Vellu Christmas een dankbaar kerstartikel.

Hobby gebruikers verwerken Vellu Christmas kerstlint bijvoorbeeld in kerstkransen of als decoratief lint aan kussens of als deco lint over de tafel tijdens de feestdagen.

Kerstlint Vellu Christmas is er in 5 prachtige kleuren. In de traditionele kerstkleur (diep)rood maar ook in zwart, zand, brandy en oudroze met gouden folie tekst. Dit lint is er in 15mm en 40mm breedte en is verkrijgbaar op rollen van 5 meter.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest